Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Johan Brinkman, 10 feb 2016 11:18

Een dagelijks overzicht van ons ruime aanbod

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

De digitale nieuwsbrief van Beleggers Belangen bestaat al een tijdje. Een klantenbestand van zo’n 22.000 mensen, niet noodzakelijkerwijs allemaal abonnees van het tijdschrift, krijgt hierin iedere namiddag een update van wat wij die dag zoal op de site hebben gezet. Met ons digital first-model wordt dat nog interessanter. We publiceren nu immers al onze artikelen meteen online en dat zijn er elke dag nogal wat. Via de nieuwsbrief krijgt u nu elke middag een overzicht van wat wij die dag zoal aan beleggings­nieuws hebben behandeld. Is een belangrijk aandeel met kwartaalcijfers gekomen? Wij vertalen het meteen in een concreet beleggingsadvies, in tekst of in video.
Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Registreren is zo gebeurd.

Dagelijks overzicht tegen het sluiten van de beurs
Via onze dagelijkse nieuwsbrief blijven momenteel ruim 22.000 geïnteresseerden op de hoogte van onze producties. Met de nieuwe site is ook de nieuwsbrief vernieuwd. In een frisse layout gaan wij nog scherper op de bal spelen: u krijgt iedere werkdag alvast een van de langere verhalen (het omslagartikel, de rubriek assetallocatie of een uitgebreide analyse van een Nederlands of internationaal aandeel) te lezen, plus natuurlijk de tips van die dag, een prikkelend opinieartikel en het dagelijkse openbaar toegankelijke weblog. Ook onze video’s over actuele ontwikkelingen op de beursvloer zijn hier te bekijken.

Dividend, dividend, dividend
Onmisbaar voor de dividendbelegger: het maandelijkse Dividend E-magazine met alle tips & trucs en het laatste nieuws. U vindt in deze twintig pagina’s tellende digitale bijdrage een compleet overzicht van bedrijven die hun winstuitkering recent hebben verhoogd. Beheerder Menno van Hoven gaat uitgebreid in op de succesvolle dividendportefeuille van Beleggers Belangen en behandelt specifieke thema’s die komen kijken bij deze vorm van beleggen. Iedere maand wordt er een dividendaandeel uitgelicht en u vindt een agenda met de data waarop aandelen ex-dividend gaan.

Alles over trackers
Het maandelijkse ETF E-magazine helpt de belegger op weg in het onoverzichtelijke oerwoud dat beleggen in Exchange Traded Funds, of trackers, kan zijn. We lichten iedere maand een aspect van deze beleggingsvorm op heldere en toegankelijke wijze toe in de rubriek Educatie. Verder behandelen we de ETF van de Maand en maken we in de rubriek Keuze uit Twee een vergelijking tussen een tweetal interessante trackers. U krijgt een overzicht van de vele nieuwe producten die op de markt komen en we tonen hoe onze voorbeeldportefeuille met ETF’s zich heeft ontwikkeld.

Altijd de nieuwtjes en adviezen bij de hand
Beleggers Belangen is ook op uw smartphone beschikbaar. Handig om bijvoorbeeld onderweg op de hoogte te blijven van het laatste beleggingsnieuws. Alle artikelen die wij voor het blad maken verschijnen meteen online en dus ook op onze app. Iedere dag is er een extra, openbaar toegankelijk weblog van een van onze medewerkers. De app biedt ook een agenda met de data van alle congressen, webinars, specials en E-magazines van Beleggers Belangen. Zo gaat u nog beter voorbereid het beleggingsjaar door.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!