Updates

Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Enel

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
kopen
Advies Jaap Barendregt, 10 jun 2015 14:59

Handen Vodafone gebonden

0 0 Leestijd ongeveer

Gezien de beperkte groeimogelijkheden vinden wij de k/w van 44 veel te hoog. We handhaven het verkoopadvies.

De berichtgeving rond het Britse Vodafone is tegenstrijdig. Berichten dat activiteiten met Liberty Global geruild zouden worden, leidden tot een koersexplosie bij Vodafone. Anderzijds heeft S&P Vodafone een lagere langetermijnkredietstatus gegeven (naar BBB+) vanwege hoge aanstaande licentiekosten en de geringe groei. De vierdekwartaalomzet bleef autonoom hetzelfde, met een daling in Europa (-5%) en een stijging in India en Afrika (+6%). Het moderniseringsoffensief operatie Spring, dat inzet op meer 4G en betere service, vergt echter veel geld, waardoor het aangepaste operationeel resultaat met 25% daalde, naar £3,5 mrd).

De berichtgeving rond het Britse Vodafone is tegenstrijdig. Berichten dat activiteiten met Liberty Global geruild zouden worden, leidden tot een koersexplosie bij Vodafone. Anderzijds heeft S&P Vodafone een lagere langetermijnkredietstatus gegeven (naar BBB+) vanwege hoge aanstaande licentiekosten en de geringe groei. De vierdekwartaalomzet bleef autonoom hetzelfde, met een daling in Europa (-5%) en een stijging in India en Afrika (+6%). Het moderniseringsoffensief operatie Spring, dat inzet op meer 4G en betere service, vergt echter veel geld, waardoor het aangepaste operationeel resultaat met 25% daalde, naar £3,5 mrd).

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!