Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Overig Erik Klooster, 3 jul 2019 15:00

Wij blijven erbij: acht keer ‘kopen’

0 0 Leestijd ongeveer

Wij blijven deze week bij onze eerdere adviezen. Dat betekent dat wij acht kooptips voor u hebben, waarvan drie in de Nederlandse farmaceutische branche. Ook de flinke koersdaling bij Fagron komt aan de orde.

ACHT KOOPTIPS – UITSLUITEND VOOR ABONNEES

De advieswijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Wekelijks stellen wij echter bij wijze van kennismaking de Tipterugblik open voor het grote publiek.

TIPTERUGBLIK

Waarom champagnehuis Vranken-Pommery ondergewaardeerd blijft
Precies een jaar terug tipten wij het Franse champagnehuis Vranken-Pommery. Belangrijkste koopargument: de koers kende een korting ten opzichte van de intrinsieke waarde van 45%. En dat terwijl de resultaten weer in de lift zaten.

TIP VAN DE WEEK

Fusieproduct Keurig Dr Pepper timmert stevig aan de weg
Dranken en koffiemachines vormen de hoofdmoot in de activiteiten van Keurig Dr Pepper, het op twee na grootste drankbedrijf van Noord-Amerika. Het bedrijf voert dertig koffiemerken, waaronder Green Mountain en Peets. Daarmee is het een geduchte concurrent van Nestlé (waarover wij deze week ook schrijven).

ADVIES VOOR IN AMSTERDAM GENOTEERDE AANDELEN

Oude wijn in nieuwe zakken smaakt goed bij Fagron
Fagron kiest voor dezelfde strategie die het bedrijf vier jaar geleden aan de rand van de afgrond bracht. Het grote verschil is dat deze tegenwoordig aanzienlijk beter wordt ingevuld.

Twijfel over dividend Vastned
Zolang Vastned geen nieuwe huurder heeft gevonden voor zijn grote winkelpand in Parijs, neemt de kans op een dividendverlaging toe. Dit weegt op de koers van het aandeel.

Pijnlijke vertraging voor Kiadis
Kiadis maakte zaterdag bekend dat het middel ATIR101, dat ingezet kan worden bij beenmergtransplantaties, toch niet in 2019 op de markt komt.

Galapagos wél stap dichterbij productintroductie
Reumamiddel Filgotinib van Galapagos wordt nog dit jaar voorgelegd aan de FDA. Wat betekent dat de farmaceut mogelijk weer dichterbij productintroductie is.

OVERIG ADVIES VOOR IN HET BUITENLAND GENOTEERDE AANDELEN

Nestlé vindt nieuwe groeikansen
Na jaren van gestaag teruglopende autonome omzetgroei heeft het Zwitserse concern Nestlé maatregelen genomen, daartoe aangespoord door haar aandeelhouders. Inmiddels boekt het bedrijf op belangrijke punten verbetering.

Bayer wil oplossing voor de glyfosaat-zaak
Het inhuren van een bekende advocaat wijst erop dat Bayer vaart wil maken met het vinden van een oplossing voor de glyfosaat-zaak.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!