Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
image description
Tiplijsten Erik Klooster, 18 mrt 10:00

Tien keer een tien met een griffel

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden

Tien aandelen hebben de afgelopen drie maanden een koopadvies gekregen op basis van technische analyse. Met een beleggingshorizon van twaalf maanden verwachten we dat deze aandelen rendement zullen opleveren. U vindt de tien aandelen hier op een rijtje.

Elke maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen: een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze kooptips van buitenlandse aandelen op basis van technische analyse. Vandaag het overzicht van Nederlandse TA-kooptips.

Adviesverlaging

Deze kooptips blijven van kracht totdat we op deze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

Tevens kunt u voor alle genoemde aandelen alerts instellen, zodat u direct via de e-mail op de hoogte wordt gesteld van eventuele advieswijzigingen van uw favoriete aandelen.

Geldende adviezen

De adviezen zijn volledig actueel; elk koopadvies wordt voortdurend gemonitord en is dus onverminderd van kracht. De teksten gaan terug naar de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan dit fonds hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Hieronder in alfabetische volgorde het overzicht van onze huidige technische adviezen voor Nederlandse aandelen.

Ahold Delhaize
Koopadvies Ahold Delhaize gehandhaafd (1 februari)
Ahold Delhaize staat sinds mei vorig jaar op ‘kopen’. De koers brak toen door de horizontale weerstand op €18,60. De indicatoren stonden al rond de jaarwisseling van 2017 op 2018 in de groene zone. Na de uitbraak door de weerstand ontstond een stijgende wig.
Accsys
Seinen op groen voor Accsys (11 januari)
Accsys heeft sinds de zomer van 2018 een koopadvies. De koers brak toen door de belangrijke horizontale weerstandslijn op €1 en de indicatoren kwamen in de groene zone. De MACD-indicator wist net steun te vinden op de nullijn.
Air France-KLM
Air France-KLM volgt patroon Ahold Delhaize (1 februari)
Net als Ahold Delhaize is Air France-KLM recent uit een vlagpatroon gebroken. Dit betekent dat we het eerder afgegeven koopsignaal kunnen herhalen. Dat dateert van november vorig jaar. Eind vorig jaar heb ik het aandeel op ‘kopen’ gezet toen de koers ook al uit een andere, lager liggende vlag brak.
AkzoNobel
AkzoNobel: zo snel kan het gaan (1 maart)
AkzoNobel is als een blad aan de boom omgedraaid. Eind 2018 zakte de koers nog uit een neutrale range waarna we een verkoopadvies afgaven. Vervolgens herstelde de koers zich krachtig; recent is het aandeel zelfs uit de (oude) zijwaartse range gebroken. Dit betekent dat het verkoopadvies wordt ingetrokken en direct naar een koopadvies wordt gedraaid.
Coca-Cola European Partners
CCEP negeert beurssentiment (22 februari)
Coca-Cola European Partners (CCEP) laat zich van zijn beste kant zien. Ondanks het negatieve beurssentiment in de maand december is het aandeel opgevangen door het belangrijke steunniveau rond €38,50. Dit steunniveau markeerde eerst nog een weerstand die werd gevormd door het hoogtepunt van 2017.
DSM
DSM: het kan verkeren (8 maart)
Het kan verkeren op de beurzen. In oktober maakte DSM zo’n duikeling dat het advies van destijds (‘kopen’) in een keer moest worden gedraaid naar ‘verkopen’. De koers zakte door een stijgende steunlijn, de indicatoren kwamen in de verkoopstand terecht en de steun van vorige bodems sneuvelde. Niets leek een daling in de weg te staan. Aanvankelijk was dat ook zo.
Fagron
Pullbacks brengen koopadvies Fagron niet in gevaar (25 januari)
In april vorig jaar is Fagron op de kooplijst gekomen. De koers brak toen uit een zijwaartse beweging en de indicatoren gaven een koopsignaal. Fagron is in eerste instantie keurig opgeveerd, maar er zijn daarna ook diverse pullbacks geweest, terug naar de bovenkant van de oude zijwaartse range.
NSI
Technisch beeld NSI verder versterkt (15 februari)
Na een langdurig koopadvies hebben we NSI afgelopen herfst op ‘houden’ gezet. De koers zakte toen uit het opwaartse trendkanaal en zette een lagere bodem neer. Ook het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde ging zijwaarts bewegen. Alle reden om onze winst op de longpositie te pakken en verder aan de zijlijn te staan, in afwachting van nieuwe ontwikkelingen.
SBM Offshore
Vingers gebrand aan SBM Offshore (1 maart)
Het laatste jaar hebben we onze vingers al verschillende malen gebrand aan SBM Offshore. De koers laat namelijk geregeld flinke uitschieters zien. Sommige uitschieters zijn zo groot dat een nieuwe trend lijkt te zijn ontstaan, maar het laatste jaar vinden die steeds geen vervolg. Per saldo heeft de koers in een brede zijwaartse beweging gezeten, met steun op de €11 en weerstand op €16.
Wolters Kluwer
Wolters Kluwer fier overeind (11 januari)
Wolters Kluwer staat nog altijd fier op de kooplijst. Het advies dateert alweer van november
2014 en sindsdien is de koers met ruim 125% gestegen. En nog is er geen aanleiding om winst te nemen en het advies te wijzigen. De koers zit namelijk nog altijd in een stijgend trendkanaal.

U vindt al onze adviezen voor Nederlandse én buitenlandse aandelen in het jongste nummer van Beleggers Belangen.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!