Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 12 jan 2018 08:45

IBM gaat 2018 goed van start

0 0 Leestijd ongeveer

IBM (IBM) liet in sterk contrast met de stijging van de Dow Jones-index in 2017 een negatief koersresultaat zien. Met de positieve start van 2018 lijkt het tij te zijn gekeerd. Positief aan het technische beeld is dat de koers is opgeveerd vanaf de onderliggende steunlijn. Ook is een nieuw patroon van hogere toppen en bodems gestart. Dit geeft aan dat er voldoende koopinteresse is om de opmars een vervolg te geven. Het zal wellicht maanden duren voor het wordt bereikt, maar het hoogtepunt van 2017 op $180 is wel het koersdoel.

Steunniveau rond $150 biedt IBM bescherming

Ondersteunend aan het positieve trendbeeld is de terugkeer van de MACD-indicator boven de nullijn. Dat geeft aan dat het momentum nu ook echt positief is gedraaid. Aan de onderkant wordt het aandeel beschermd door het steunniveau rond $150. Dit niveau zal niet snel gevaar lopen, en daarom geven we een vers koopadvies.

IBM

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.