Sif in de wachtkamer - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 11 jan 15:30

Sif in de wachtkamer

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Sif bereikte in maart vorig jaar een hoogtepunt van €25. Daarna zakte het aandeel terug tot €16. Daar is het vooralsnog bij gebleven: het €16-niveau lijkt de ondergrens te zijn van het negatieve sentiment. In de weekgrafiek tekent zich een zijwaarts patroon af met een bovengrens op €19. Binnen deze bandbreedte is het trendbeeld neutraal.

Trendbeeld voor Sif blijft neutraal

Positief is dat de koers enkele weken geleden is opgeveerd vanaf de onderkant en nu op weg is naar de bovengrens op €19. Ook de positieve kruising van de MACD-indicator geeft aan dat het momentum in de goede richting draait. Negatief is dat het 40-weeks gemiddelde nog steeds neerwaarts beweegt. Per saldo houden de positieve en negatieve elementen van het technische beeld elkaar goed in evenwicht. Daarom zal het huidige neutrale trendbeeld voorlopig nog bepalend zijn voor Sif. Wij handhaven ons houdadvies.

Sif

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.