Updates

Aandelen Nederland

Unibail-Rodamco Westfield

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
aanmelden
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Nederland

Coca-Cola EurPartners

Advies
houden

Glencore klaar voor verdere opmars

0 0 Leestijd ongeveer

Glencore vierde in juli de eerste verjaardag van de huidige stijgende trend. Sinds die tijd is het positieve technische beeld niet in gevaar geweest. Sterker nog: de stijgende trend is zeer recent zelfs bevestigd met een nieuw hoogtepunt. Duidelijk is dat het patroon van toppen en bodems een opwaarts karakter kent. Dat betekent dat Glencore op weg is naar hogere koersniveaus. Niets wijst op enige vermoeidheid in de stijgende trend.

Opmars naar 400p

Pas bij een val onder 320p boet de trend aan kracht in. Dan wordt het 40-weeks gemiddelde in neerwaartse richting wordt gebroken. Voorlopig dichten wij dit negatieve scenario weinig kans toe. Eerder verwachten wij een verdere opmars van het aandeel naar het koersdoel op 400p. Daar liggen enkele koerstoppen uit 2012 en 2013 die voor de nodige weerstand kunnen zorgen. ­Daarom is en blijft ‘kopen’ het beste advies dat wij voor Glencore kunnen geven.

Glencore

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.