Updates

Aandelen Internationaal

Caterpillar

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden

Updates

Aandelen Internationaal

Caterpillar

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Opinie Lotte van Winsen, 29 sep 2017 13:00

Populair deze week: Nederlandse aandelen met een koopadvies

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Nederlandse aandelen met een koopadvies’.

Betaalde artikelen:

1. Nederlandse aandelen met een koopadvies
Elke maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Nu is het de beurt aan onze fundamentele kooptips voor Nederlandse aandelen. Twee aandelen die vier weken geleden nog in ons overzicht stonden, zijn uit de lijst verdwenen: ASMI en Besi. Daar staat tegenover dat OCI een verse kooptip heeft gekregen.
Lees meer

2. Voor deze elf aandelen staan de seinen nog altijd op rood
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee verkooplijsten voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

3. Op naar financiële onafhankelijkheid
Met een gericht plan en een weloverwogen beleggingsstrategie is financiële onafhankelijkheid op termijn voor bijna iedereen binnen bereik. De inkomsten uit de beleggingen voorzien dan in het inkomen. Hoe pakt u dat aan? Lees meer

4. Kabinet bereid ons voor op de volgende crisis
De invloed van de Haagse politiek op de financiële markten is gering. Om die reden besteden wij weinig aandacht aan verkiezingen, kabinetsformaties, rijksbegrotingen en Kamerdebatten. Vanwege de combinatie van Prinsjesdag afgelopen week en de afronding van de formatie in de komende weken, maak ik daarop nu een uitzondering.
Lees meer

5. Meeste kooptips schrijven zwarte cijfers
Een maand geleden publiceerden wij op deze website onze negentien Nederlandse kooptips van dat moment, op grond van fundamentele analyse: Lijst Nederlandse kooptips flink uitgedund. Met een beleggingshorizon van twaalf maanden verwachtten wij voor deze aandelen een positief rendement.
Lees meer

 

Gratis artikelen:

1.Gratis kooptips: Nederlandse uitgevers
Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien. Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Deze keer: twee Nederlandse uitgevers.
Lees meer

2. Vier Europese aandelen om weg te doen
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkoopadviezen voor Amerikaanse en Europese aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een met Nederlandse verkoopadviezen en een met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Gisteren publiceerden wij: Achttien buitenlandse aandelen om uit portefeuille te verwijderen. Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar. Vandaag: Vier Europese aandelen om weg te doen.
Lees meer

3. De week die komen gaat: belegger van de toekomst
Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. De komende week brengen we een Special uit, die gaat over de belegger van de toekomst. In de gedrukte editie van Beleggers Belangen besteden we twaalf pagina’s aan thema’s die de komende jaren bij het beleggen doorslaggevend zullen zijn.
Lees meer

4. Populair deze week: Achttien buitenlandse aandelen om weg te doen
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Achttien buitenlandse aandelen om uit de portefeuille te verwijderen’.
Lees meer

5. 49 kooptips voor internationale aandelen
Elke maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.Vorige week publiceerden we het overzicht van de Nederlandse aandelen die wij aanbevelen op basis van technische analyse. Vandaag is het de beurt aan onze internationale TA-tips; 49 in totaal.
Lees meer

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.