Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 13 jun 2017 14:19

SIF kansrijk voor nieuwe opleving

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

SIF is in mei 2016 geïntroduceerd op de Amsterdamse beurs. Sindsdien heeft het aandeel nauwelijks onder de emissiekoers gehandeld. Maar echt los kwam het aandeel pas in januari 2017 toen het boven het zijwaartse koerspatroon van destijds brak.

Nadat de euforie in maart dit jaar rond €25 een hoogtepunt bereikte, is een flinke correctie ingetreden. Vooralsnog past deze correctie binnen de stijgende trend.

Belangrijk is wel dat de koersdruk wordt opgevangen door het onderliggende steunniveau rond €24,50. Dit niveau wordt gevormd door zowel het 40-weeks gemiddelde als de oplopende steunlijn onder de belangrijkste koersbodems. Onze verwachting is dat dit gecombineerde steunniveau sterk genoeg is en een trampoline kan zijn die voor een nieuwe opleving zorgt. Het bestaande koopadvies verdient vooralsnog het voordeel van de twijfel.

 

Lees ook: Technische Analyse Philips Lighting/a>


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.