Updates

Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 1 mrt 2016 13:41

Value8

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Het lang geleden vastgestelde koersdoel op €8,50 blijft ongewijzigd, al kan het lang duren voordat dit koersdoel is bereikt. Het bestaande verkoopadvies blijft onverminderd van kracht.

Value8 heeft een weinig inspirerend koersverloop. Langzaam maar zeker brokkelt de koers van het aandeel steeds verder af. Een grote verrassing is dat niet: in september bleek al dat het steunniveau rond €10 niet bestand was tegen de verkoopdruk. Sindsdien is de situatie niet veranderd en blijft de trend dalend. Het momentum van de dalende trend neemt wel iets af getuige de positieve kruising van de onderliggende MACD-indicator. Maar of alleen dat gegeven voldoende is om een einde te maken aan de dalende trend betwijfelen wij. Beter zou het zijn wanneer Value8 weer terugkeert boven de €10-grens zodat de koers ook weer boven de gemiddeldelijn uitkomt. Voorlopig is dat niet ons basisscenario en gaan wij uit van een voortzetting van de dalende trend.

 

value8

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!