Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 16 feb 2016 13:08

BP

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Ondanks de eerste hoopgevende ontwikkelingen is de kans op een voortzetting van de dalende trend nog niet verkeken. Daarvan is sprake wanneer het steunniveau rond 320 pence op basis van een weekslotkoers duidelijk wordt doorbroken. Voorlopig laten wij daarom het verkoopadvies staan.

BP heeft vanzelfsprekend sterk geleden onder de daling van de olieprijs. Toch lijkt het erop dat het overtollige aanbod in aandelen BP goed wordt opgevangen rond 320 pence. Dat is een eerste aanwijzing dat de kracht van de dalende trend afneemt. Voorlopig is dat echter nog onvoldoende om het bestaande verkoopadvies aan te passen. Dat gebeurt pas wanneer BP boven de weerstand rond 380 pence breekt. Dan keert het aandeel terug boven het 40-weeks gemiddelde en boven de dalende weerstandslijn. Zover is het nog niet.

bp

 

Tags

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!