Updates

Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BHP

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Nederland

Unibail-Rodamco Westfield

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ING

Advies
houden
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

Sligro

Advies
houden
Aandelen Nederland

HAL Trust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ebusco

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Corbion

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

L'Oréal

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
houden
Aandelen Internationaal

PayPal

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
kopen

Updates

Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BHP

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Nederland

Unibail-Rodamco Westfield

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ING

Advies
houden
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

Sligro

Advies
houden
Aandelen Nederland

HAL Trust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ebusco

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Corbion

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

L'Oréal

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
houden
Aandelen Internationaal

PayPal

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
kopen
Opinie Beleggers Belangen, 30 sep 2013 11:28

Kooplijst Amerikaanse aandelen Gilissen

0 0 Leestijd ongeveer

Gilissen heeft een kooplijst gemaakt van negen Amerikaanse aandelen, waaronder Caterpillar, Ebay en Oracle.

Theodoor Gilissen heeft een lijst samengesteld van negen favoriete Amerikaanse aandelen uit diverse categorieën. In de portefeuille zit onder andere Bank of New York Mellon. Deze bank beheert effecten en haalt daarmee 80% van de omzet via administratievergoedingen.

De rest van de inkomsten komt uit rentebaten. Daarnaast doet de bank ook aan vermogensbeheer. Het bedrijf is wereldwijd actief en profiteert van de consolidatie onder bewaarbanken. Het aandeel noteert $31 en kan stijgen naar $36.

Berkshire Hathaway haalt 76% van de inkomsten uit verzekeringen en is een groei-aandeel. De winst is sinds 1965 met gemiddeld 20% per jaar gestegen. De koers is $113, het koersdoel $138. Caterpillar (landbouw- en mijnbouwmachines) wordt aanbevolen vanwege de dominante positie in de VS en de groei in opkomende landen.

Het bedrijf voert een reorganisatie door die de kasstroom verbetert. De koers is $87 en het koersdoel $94. Ebay faciliteert online-handel en het betalingssysteem PayPal. Internetverkopen blijven groeien en de winst zal de komende kwartalen verbeteren. Koers: $54, koersdoel: $63. General Electric heeft een sterk assortiment, veel innovaties en een goede positie in opkomende landen. De financieringstak wordt afgeslankt om de winst te verbeteren.

Het aandeel staat op $23 en kan naar $27. Medtronic (medische apparatuur) is toonaangevend met hartapparatuur, zoals een unieke pacemaker. Koers is $53, koersdoel $60. National Oilwell Varco is wereldmarktleider als leverancier van onderdelen en diensten voor boorplatforms voor de olie- en gasindustrie.

Deze sector zal in de komende jaren blijven investeren. Het koersdoel is $85 bij een actuele koers van $78. Oracle (it-diensten) heeft een riante kasstroom voor onderzoek en ontwikkeling, acquisities en dividenduitkeringen.

De koers noteert $32 en het koersdoel is $38. Qualcomm tot slot profiteert als maker van chips van de vraag naar smartphones en tablets. Het bedrijf heeft een ijzersterke balans. Het aandeel staat op $68 en kan naar $75. 

Theodoor Gilissen heeft een lijst samengesteld van negen favoriete Amerikaanse aandelen uit diverse categorieën. In de portefeuille zit onder andere Bank of New York Mellon. Deze bank beheert effecten en haalt daarmee 80% van de omzet via administratievergoedingen.

De rest van de inkomsten komt uit rentebaten. Daarnaast doet de bank ook aan vermogensbeheer. Het bedrijf is wereldwijd actief en profiteert van de consolidatie onder bewaarbanken. Het aandeel noteert $31 en kan stijgen naar $36.

Berkshire Hathaway haalt 76% van de inkomsten uit verzekeringen en is een groei-aandeel. De winst is sinds 1965 met gemiddeld 20% per jaar gestegen. De koers is $113, het koersdoel $138. Caterpillar (landbouw- en mijnbouwmachines) wordt aanbevolen vanwege de dominante positie in de VS en de groei in opkomende landen.

Het bedrijf voert een reorganisatie door die de kasstroom verbetert. De koers is $87 en het koersdoel $94. Ebay faciliteert online-handel en het betalingssysteem PayPal. Internetverkopen blijven groeien en de winst zal de komende kwartalen verbeteren. Koers: $54, koersdoel: $63. General Electric heeft een sterk assortiment, veel innovaties en een goede positie in opkomende landen. De financieringstak wordt afgeslankt om de winst te verbeteren.

Het aandeel staat op $23 en kan naar $27. Medtronic (medische apparatuur) is toonaangevend met hartapparatuur, zoals een unieke pacemaker. Koers is $53, koersdoel $60. National Oilwell Varco is wereldmarktleider als leverancier van onderdelen en diensten voor boorplatforms voor de olie- en gasindustrie.

Deze sector zal in de komende jaren blijven investeren. Het koersdoel is $85 bij een actuele koers van $78. Oracle (it-diensten) heeft een riante kasstroom voor onderzoek en ontwikkeling, acquisities en dividenduitkeringen.

De koers noteert $32 en het koersdoel is $38. Qualcomm tot slot profiteert als maker van chips van de vraag naar smartphones en tablets. Het bedrijf heeft een ijzersterke balans. Het aandeel staat op $68 en kan naar $75.