Updates

Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
image description
Aandelen Nederland , Hildo Laman

Neways

NewaysNeways (Neways.nl) is actief in de sector die ‘Electronics Manufacturing Services’ (EMS) wordt genoemd. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt en maakt elektronische oplossingen. Deze oplossingen worden speciaal voor de klant gemaakt, naar de specifieke wensen van elke klant. Daarbij richt het zich op bedrijven die actief zijn in onder andere de automatiseringsindustrie, de halfgeleiderindustrie, de auto en bedrijfswagensector en de medisch industrie. Neways behoort tot de top vijf van Europese EMS bedrijven. Voorbeelden van de producten die Neways maakt zijn printplaten, kabels en complete elektronische systemen.

Neways is opgericht in 1969, en kreeg in 1986 een notering aan de beurs in Amsterdam. Het heeft nu naast het hoofdkantoor in Son vestigingen in China, Duitsland, Singapore, Slowakije en Tsjechië. De CEO is Huub van der Vrande.

Neways

laatste advies

Koersverloop

Artikelen

Afbeelding bij artikel Sterke groei maakt Neways weer koopwaardig
AdviesHildo Laman, 31 aug 2018 11:55

Sterke groei maakt Neways weer koopwaardig

De koers van Neways daalde eerder dit jaar door zorgen over de groei. De angst bleek echter overdreven, en dat maakt het aandeel nu goedkoop.

0 0
Afbeelding bij artikel Cyclische groeispurt Neways
AdviesMichiel Pekelharing, 23 feb 2018 16:00

Cyclische groeispurt Neways

De omzetgroei van Neways is in een stroomversnelling terecht gekomen. Het bedrijf lijkt een mooi 2018 tegemoet te gaan, maar daarop hebben beleggers al een flink voorschot genomen.

0 0