Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
image description
Aandelen Nederland,

Brunel

Brunel (www.brunel.nl) is in 1975 opgericht door Jan Brand en opereerde in die tijd onder de naam Multec. De nadruk lag op het plaatsen van hooggekwalificeerde technisch specialisten. In 1987 zette Brunel voor het eerst een stap over de grens met de opening van een vestiging in Antwerpen. Vanaf 1989 werden de activiteiten uitgebreid naar niet-technisch personeel met de oprichting van bedrijfsonderdeel Euromatch, de voorloper van de latere onafhankelijke bedrijfsonderdelen Brunel ICT, Brunel Legal, Brunel Finance en Brunel Insurance & Banking. In 1989 werd besloten om alle activiteiten onder één naam te brengen: Brunel.

Een sector die al heel lang gebruikt maakt van flexibele arbeidskrachten is de olie- en gassector. In 1995 besluit Brunel hier een aparte businessunit voor op te zetten: Brunel Energy. Dit blijkt meteen een van de snelst groeiende activiteiten. Brunel ontwikkelt een internationale database van ingenieurs en om het netwerk te versterken doet het een overname in Schotland. Een jaar later breidt Brunel uit naar het oostelijk halfrond. De eerste acquisitie is die van Oil Tools in Singapore, al snel gevolgd door het openen van kantoren in Azië en Australië. Ook betreedt Brunel de Duitse markt, hoewel deze op het gebied van flexibele arbeid achterblijft bij andere Europese markten. Brunel bestaat nu uit twee divisies: Brunel Oil & Gas, bestaande uit Energy en Projects, en Brunel Europe, bestaande uit Nederland en Duitsland.

 

laatste advies

Koersverloop

Koersinformatie

Koerswijzer

Artikelen

Afbeelding bij artikel AMG neemt adempauze
AdviesMichiel Pekelharing, vandaag 15:59

AMG neemt adempauze

Op de beurs staat AMG onder druk na de publicatie van ogenschijnlijk goede tweedekwartaalcijfers. De terugval biedt een mooi instapmoment met het oog op de groeikansen voor de komende jaren.

0 0
Afbeelding bij artikel ForFarmers moet het hebben van overnames
AdviesJeroen Boogaard, 24 sep 11:06

ForFarmers moet het hebben van overnames

De stagnerende vleesconsumptie en krimpende veestapels beperken het autonome groeipotentieel van ForFarmers. Als Europees marktleider kan het bedrijf echter als consolidator in de nog zeer gefragmenteerde veevoederindustrie optreden.

0 0