Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Opinie Johan Brinkman, 3 okt 11:00

Commentaar: onze Maand van de Technologie is begonnen!

0 0 Leestijd ongeveer

Onze Maand van de Technologie is begonnen! Beleggers Belangen besteedt het hele jaar door al veel aandacht aan beleggen in technologie. Maar zoals vorige maand aangekondigd, doen we daar in oktober nog een flinke schep bovenop.

Deze maand zal bij ons voor een belangrijk deel in het teken staan van beleggen in technologie. Net als bij de ‘Meimaand, ETF-maand!’ doen we dat door middel van veel extra artikelen in ons (e-)magazine. Alsook op de website, in een speciaal dossier en tijdens een evenement op dinsdag 29 oktober.

We trappen de Maand van de Technologie deze week af met twee langere artikelen. In de eerste plaats een achtergrondartikel van onze technologie-expert Hildo Laman. Laman houdt daarin zijn bestaande adviezen op de Amerikaanse technologiereuzen tegen het licht en benoemt daarbij één uitgesproken favoriet. Ook bespreekt hij het potentieel van enkele in het oog springende nieuwe beursfondsen. Die zijn in zijn ogen overigens bepaald niet allemaal aan te raden voor de Nederlandse particulier.

Het tweede grote artikel betreft een interview met Ben Verwaayen over de huidige technologietrends. U kent Verwaayen wellicht als voormalig ceo van British Telecom en Alcatel-Lucent. Tegenwoordig is hij partner van durfkapitaalfirma Keen Venture Partners. In die hoedanigheid is Verwaaijen één van de sprekers op de beleggersavond waarmee we op 29 oktober de Maand van de Technologie afsluiten. Hildo Laman en Karel Mercx zullen op deze beleggersavond namens Beleggers Belangen de afsluitende presentatie verzorgen. U kunt zich inschrijven via: www.beleggersbelangen.nl/technologie.

Maar ook zonder dat we daar extra ons best voor doen, zal Beleggers Belangen in oktober bol staan van de ideeën om in technologieaandelen – en trouwens ook beleggingsfondsen – te beleggen. Vanaf half oktober bespreken wij namelijk de cijfers over het derde kwartaal van de belangrijkste technologiebedrijven in binnen- en buitenland. Daarover zijn wij vaak al jaren enthousiast, meestal ondanks sterk opgelopen koersen. Ook zullen we interessante technologiebeleggingsfondsen bij u onder de aandacht brengen.

Maand van de Technologie

Hoe we het ook wenden of keren, de afgelopen tien jaar is technologie hét beleggingsthema geweest waarmee u geld had kunnen verdienen. En – goed nieuws! – waarmee u in onze ogen geld kunt blijven verdienen. Om die reden verdient onze Maand van de Technologie uw volle aandacht.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!