Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
houden

Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
houden
Overig Johan Brinkman, 12 sep 10:45

Dit zijn de beste vastgoedfondsen van dit moment!

0 0 Leestijd ongeveer

Van de beste vastgoedfondsen van dit moment geven wij er één gratis weg. Het betreft een van de vastgoedaandelen die Beleggers Belangen beoordeelt in het Verhaal van de Week met acht sterke groeiers in de vastgoedsector.

Meer dan ooit komt het bij investeren in de vastgoedsector volgens beleggingsexpert Jeroen Boogaard aan op een goede spreiding. Boogaard geeft een terugblik op de zes kooptips van vorig jaar, waarvan er drie hun koopadvies behouden, en doet vijf nieuwe aanbevelingen.

Een relatief nieuwe interessante groeimarkt is die van datacenters, stelt Boogaard. De toename van internetverkeer en cloud computing zorgen voor meer vraag naar digitale opslagruimte. Een van de grotere beursgenoteerde spelers is het Amerikaanse CoreSite Realty. Dit bedrijf heeft 22 datacenters op strategische locaties in de Verenigde Staten en beschikt bovendien over een enorme pijplijn. Dankzij twee uitbreidingsprojecten en de bouw van vijf nieuwe datacenters kan de winstgroei vanaf 2020 aanzienlijk versnellen.

De beste vastgoedfondsen

CoreSite is een stuk kleiner dan de twee voornaamste concurrenten Equinix en Digital Realty en kent daardoor een minder goede spreiding over huurders en locaties. Maar het aandeel is volgens Boogaard ook vriendelijker gewaardeerd en verdient daardoor toch een plek bij de beste vastgoedfondsen van dit moment. De premie ten opzichte van de intrinsieke waarde ligt op circa 11%, tegenover circa 30% voor de twee sectorgenoten. Ook het dividendrendement van 4% is relatief hoog. Dat maakt van CoreSiteRealty in zijn ogen een kansrijke stock pick.

Klik hier voor de zeven andere beste vastgoedfondsen van dit moment.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.