Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
image description
Advies van de dag Stephen Hendriks, 12 feb 12:00

Sanofi groeit langzaam maar zeker

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Farmaceut Sanofi maakte geen spectaculaire winstcijfers en vooruitzichten bekend. De lage waardering is daar een afspiegeling van.

Sanofi groeit

De omzet van Sanofi is afgelopen jaar, gecorrigeerd voor valuta-effecten en acquisities, met 0,6% gestegen tot €34,5 mrd. De winst per aandeel steeg met 5,1% tot €5,47. Het dividend wordt met een wat magere 1,3% verhoogd tot €3,07.

Juiste richting

Voor dit jaar verwacht de farmaceut een groei van de winst per aandeel van 3-5%, met daarbovenop mogelijk nog een positief valuta-effect van 1 tot 2 procentpunt. Sanofi groeit niet snel, maar het bedrijf ontwikkelt zich wel in de juiste richting. Voor 2019 reken ik op een winst per aandeel van zeker €5,70. Met een k/w van 13,2 en een dividendrendement van 4,1% blijft het aandeel koopwaardig.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!