Updates

Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Neways

Advies
houden

Actueel advies

Advies van de dag Stephen Hendriks, 12 feb 2019 12:00

Sanofi groeit langzaam maar zeker

0 0 Leestijd ongeveer

Farmaceut Sanofi maakte geen spectaculaire winstcijfers en vooruitzichten bekend. De lage waardering is daar een afspiegeling van.

Sanofi groeit

De omzet van Sanofi is afgelopen jaar, gecorrigeerd voor valuta-effecten en acquisities, met 0,6% gestegen tot €34,5 mrd. De winst per aandeel steeg met 5,1% tot €5,47. Het dividend wordt met een wat magere 1,3% verhoogd tot €3,07.

Juiste richting

Voor dit jaar verwacht de farmaceut een groei van de winst per aandeel van 3-5%, met daarbovenop mogelijk nog een positief valuta-effect van 1 tot 2 procentpunt. Sanofi groeit niet snel, maar het bedrijf ontwikkelt zich wel in de juiste richting. Voor 2019 reken ik op een winst per aandeel van zeker €5,70. Met een k/w van 13,2 en een dividendrendement van 4,1% blijft het aandeel koopwaardig.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!