Updates

Aandelen Nederland

DSM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
verkopen
image description
Opinie Johan Brinkman, 24 jan 11:00

Commentaar: ons belangrijkste goede voornemen voor 2019

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

DSM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
verkopen

Ons belangrijkste goede voornemen voor 2019 is het voor abonnees mogelijk te maken snel en gemakkelijk met echt geld in onze voorbeeldportefeuilles te beleggen. We willen daarbij beginnen met onze succesvolle Dividendportefeuille.

Althans, als u aangeeft daarin zodanige bedragen te willen investeren dat het voor ons profijtelijk wordt om u deze mogelijkheid te bieden. Om hier achter te komen, verzoeken we u een korte vragenlijst voor ons in te vullen.

Voor degenen die het niet weten: bij Beleggers Belangen boeken we al jaren veel succes met onze Dividendportefeuille. Dat is een met fictief geld beheerd portfolio van dividendaandelen, samengesteld met het oog op de (zeer) lange termijn. Het doel is om een zo hoog mogelijk totaalrendement te behalen. Alle aandelen in deze door Menno van Hoven beheerde portefeuille keren een stabiel en vaak jaarlijks groeiend dividend uit, dat viermaal per jaar wordt herbelegd.

De portefeuille bestaat sinds 2011, en heeft tot dusver in elk jaar van haar bestaan een positief rendement opgeleverd. Zelfs in het bijzonder lastige beleggingsjaar 2018. Zeven jaar op rij bedroeg dit rendement bovendien 10% of meer. Dat heeft tot dusver geleid tot een totaalrendement van – met slotkoersen van maandag – bijna 180%. Want ook dit jaar is de dividendportefeuille, met toppers als VF Corp, Groupe SEB en AO Smith, uitstekend uit de startblokken gegaan. 

Door de jaren heen hebben we regelmatig de vraag gekregen of het mogelijk is om rechtstreeks in de Dividendportefeuille te beleggen. Om aan die wens tegemoet te komen, hebben we contact gezocht met professionele partijen in de financiële wereld. Samen onderzoeken we wat ervoor nodig zou zijn om van de dividendportefeuille een voor iedereen toegankelijk beleggingsproduct te maken. Voorwaarde daarvoor is wel dat genoeg beleggers hierin aanzienlijke bedragen willen investeren.

Ons belangrijkste goede voornemen

Nogmaals: het feit dat we nu uw belangstelling daarvoor peilen, is géén garantie dat dit fonds er dit jaar komt. Maar bij het verwezenlijken van ons belangrijkste goede voornemen van 2019, kunt u ons wel een enorme steun in de rug geven. Dit doet u door via deze link een aantal korte vragen voor ons te beantwoorden. Wees daarbij alstublieft eerlijk. Want we zijn alleen geholpen met een realistische inschatting van uw investering.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!