Updates

Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ING

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AND

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Opinie Johan Brinkman, 3 jan 10:25

Commentaar: onze favorieten voor 2019

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ING

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AND

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden

Onze favorieten voor 2019 presenteren wij dit jaar met nog meer trots dan voorheen. Het zijn er meer dan ooit, en we brengen ze naar buiten met nog meer overtuiging dan eerst.

Niet alleen geven onze redacteuren in de eerste week van het jaar weer hun persoonlijke beleggingstips, ook hebben we in 2018 een nieuwe voorbeeldportefeuille toegevoegd. Deze Hoogdividendportefeuille bevat een selectie van aandelen die speciaal is gericht op het genereren van extra inkomen.

Deze nieuwe portefeuille is een aanvulling op de voorbeeldportefeuilles die we al eerder introduceerden: de Defensieve en Offensieve portefeuille; de ETF-portefeuille met uitsluitend ETF’s en de Portefeuille NL met alleen maar Nederlandse aandelen; de Pensioenportefeuille en de Dividendportefeuille. Met de nieuwe Hoogdividendportefeuille bedraagt het aantal voorbeeldportefeuilles dus nu maar liefst zeven. Kijk voor de samenstelling van deze portefeuilles wekelijks in het (e-)magazine en dagelijks op de website.

De overtuiging waarmee we onze favoriete aandelen aanprijzen, blijkt vanaf nu ook uit de manier waarop we dat doen. Voorheen gaven we u als abonnee een (ruime) keuze uit aandelen in de Koerswijzer die we koopwaardig vonden. Maar daarbij plaatsten we u regelmatig voor een dilemma. Want wat als we in sommige sectoren meerdere aandelen een koopadvies waard vonden?

Om hier iets aan te doen, hebben we besloten om voortaan per sector één of twee favorieten aan te wijzen waarvan we nét iets hogere verwachtingen koesteren dan van de andere aandelen met een koopadvies. We geven dit vanaf nu op diverse plekken aan met een speciaal favorietenicoontje (een sterretje). Eveneens voorzien we aandelen die in een of meerdere portefeuille zitten van een speciaal portefeuille-icoontje (een dossiermapje). Dit alles om u een optimaal overzicht te geven van de aandelen waarover wij enthousiast zijn.

Onze favorieten voor 2019

Tot slot: enige overtuigingskracht is wel nodig om de aandelen waarover wij enthousiast zijn in het begin van 2019 te presenteren. Vorig jaar eindigde de AEX voor het eerst sinds 2011 met een negatief rendement. Ook elders was het beeld niet positief. Het is een cliché, maar de koersdalingen in de tweede helft van vorig jaar zien wij juist als een kans om bepaalde aandelen die we in 2018 te duur vonden, in 2019 wél aan te schaffen. Wij wensen u een voorspoedig 2019 toe, met mooie beleggingsrendementen.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!