Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2018 11:03

Petrobras bereikt op haar na koersdoel

0 0 Leestijd ongeveer

Petrobras (PBR) heeft de smaak goed te pakken. En al helemaal sinds begin januari, na de doorbraak boven de symmetrische driehoek in de weekgrafiek. Dit zorgde voor een acceleratie van de stijgende trend. Alle signalen staan op groen, en inmiddels is het koersdoel op $14 bijna bereikt. Mogelijk zorgt dit voor een tijdelijke correctie.

Petrobras biedt mogelijk instappunt

Iedere correctie terug naar het steunniveau rond $11 voorziet wat ons betreft in een goedkoop instappunt. Het valt nog te bezien of het echt zover komt, gelet op de positieve kruising van de MACD-indicator. Dit geeft aan dat het opwaartse momentum toeneemt. Vooralsnog hebben wij geen twijfel over de voortzetting van de huidige trend en verdient Petrobras een plaats in de Amerikaanse effectenportefeuille. Dus zeggen wij opnieuw: ‘kopen’.

 

Petrobras

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.