Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen

Actueel advies

HSBC in gezonde uptrend

0 0 Leestijd ongeveer

HSBC kent een uiterst gezonde stijgende trend. Dat is al het geval sinds augustus 2016. Na de afrekening met de weerstand op 710p waren er geen belemmeringen meer voor een langdurige stijging. Positieve elementen die het technische beeld ondersteunen zijn het opwaartse verloop van het 40-weeks gemiddelde en de positief gekruiste MACD-indicator. Het aandeel is goed op weg naar het koersdoel op 800p.

Instapmoment voor HSBC

Maar de meeste trends bewegen in golven. Daarom kan een eventuele correctie in het aandeel de koers terugbrengen naar het genoemde 710p-niveau. Dat zou een goedkoop instappunt betekenen voor de huidige stijgende trend. Maar dat is voorlopig niet onze verwachting: de toekomst voor het aandeel ziet er positief uit. In een breed gespreide Europese portefeuille verdient HSBC een plaats. Daarom blijft het koopadvies van kracht.

HSBC

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.