Updates

Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

ICT Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Internationaal

General Electric

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 2 feb 2018 13:00

HSBC in gezonde uptrend

0 0 Leestijd ongeveer

Actueel advies

HSBC kent een uiterst gezonde stijgende trend. Dat is al het geval sinds augustus 2016. Na de afrekening met de weerstand op 710p waren er geen belemmeringen meer voor een langdurige stijging. Positieve elementen die het technische beeld ondersteunen zijn het opwaartse verloop van het 40-weeks gemiddelde en de positief gekruiste MACD-indicator. Het aandeel is goed op weg naar het koersdoel op 800p.

Instapmoment voor HSBC

Maar de meeste trends bewegen in golven. Daarom kan een eventuele correctie in het aandeel de koers terugbrengen naar het genoemde 710p-niveau. Dat zou een goedkoop instappunt betekenen voor de huidige stijgende trend. Maar dat is voorlopig niet onze verwachting: de toekomst voor het aandeel ziet er positief uit. In een breed gespreide Europese portefeuille verdient HSBC een plaats. Daarom blijft het koopadvies van kracht.

HSBC

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.