Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Actueel advies

Novartis klaar voor opmars

0 0 Leestijd ongeveer

Novartis bevindt zich al sinds mei vorig jaar in een stijgende trend. Maar het aandeel is niet veel opgeschoten en achtergebleven bij het Europese marktgemiddelde. Desondanks houden wij vertrouwen in de kracht van het technische beeld. Zeker nu de koers lijkt op te veren vanaf de onderliggende steunlijn rond CHF82. Ook het 40-weeks gemiddelde komt uit rond dit niveau. Dat maakt van het CHF82-niveau een ideale trampoline voor een naderende opmars. Op een termijn van enkele maanden kan het koersdoel op CHF95 worden bereikt.

Advies voor Novartis blijft overeind

De andere kant van de medaille is dat een koersval op basis van een weekslot onder CHF82 een belangrijke verzwakking zal zijn van het technische beeld. Dat zou een einde maken aan de stijgende trend. Vooralsnog is dat niet ons favoriete scenario en daarom houden wij vast aan het bestaande koopadvies.

Novartis

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.