Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 12 jan 2018 08:30

Adecco in de belangstelling

0 0 Leestijd ongeveer

Adecco startte precies een jaar geleden met de huidige stijgende trend. Een sterk opwaarts momentum heeft het aandeel echter nog niet gehad. Positief is wel dat de beurskoers recent is opgeveerd vanaf het onderliggende steunniveau rond CHF73. Dit niveau wordt bepaald door de sterke combinatie van de steunlijn en het 40-weeks gemiddelde. In ieder geval geeft de opleving aan dat er nog voldoende belangstelling is voor Adecco.

Koersdoel Adecco op CHF83

Waarschijnlijk zal het aandeel de komende weken de opmars vervolgen naar de belangrijke weerstand rond CHF83. Dit niveau is tevens het koersdoel. Of de koopinteresse groot genoeg is om de stijgende trend ook boven CHF83 te tillen valt nog te bezien. Wij verwachten van wel. Het huidige koopadvies laten we ongemoeid, gezien het opwaartse potentieel in combinatie met de recente opleving.

Adecco

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.