Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 1 dec 2017 14:30

Manpower maakt indruk

0 0 Leestijd ongeveer

Manpowergroup (MAN) vierde recent de eerste verjaardag van de stijgende trend. Beleggers van het eerste uur hebben geen spijt, met een rendement van meer dan 45%. Voorlopig zien we geen aanleiding om het aandeel van de hand te doen en verwachten we zelfs hogere koersniveaus. Het technische beeld is namelijk uitstekend. Al meer dan een jaar klimt Manpower gestaag naar hogere koersniveaus, zonder noemenswaardige correctie. Het 40-weeks gemiddelde is geen enkele keer in gevaar is geweest.

Geen hindernissen voor Manpower

Met het aandeel op recordniveau zijn er geen bovenliggende hindernissen. Beleggers met hoogtevrees kunnen wachten op een correctie naar $119, maar mogelijk wordt hun geduld niet beloond. Nieuw geld kan daarom het beste gewoon instappen. Vanzelfsprekend blijft ons advies voor Manpower ongewijzigd: ‘kopen’.

Manpower

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.