Updates

Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 24 aug 2017 14:15

Heijmans pakt de handschoen op

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Heijmans leek wel in slaap gevallen. We bespraken het aandeel onlangs nog en toen liet het een neutraal technisch beeld zien, gecombineerd met een totaal gebrek aan trendmatigheid. De handschoen is nu door Heijmans opgepakt met een krachtige doorbraak boven de weerstandslijn rond €7,30. Overduidelijk lanceert het aandeel hiermee een nieuwe stijgende trend. Wel is het opwaarts potentieel in elk geval de komende weken beperkt tot het €9-niveau. Daar stuit het aandeel waarschijnlijk op enkele toppen uit 2016.

Op een termijn van meerdere maanden en langer verwachten wij uiteindelijk een doorbraak boven €9. Daarom plaatsen wij het koersdoel alvast op €13, het hoogtepunt van 2015, dat een serieuze barrière zal vormen. Tot die tijd heeft Heijmans de wind in de rug en verdient het aandeel een nieuw koopadvies.

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.