Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 10 aug 2017 14:34

TKH Group verbaast met recordniveau

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

TKH Group blijft verbazen. Al vanaf de doorbraak boven €38 in februari dit jaar is in de grafiek een stijgende trend te zien. In een patroon van hogere toppen en bodems is die trend tot op de dag van vandaag zeer overtuigend. De afgelopen weken wist TKH zelfs met gemak het koersdoel op €50 te overtreffen en een nieuw hoogtepunt neer te zetten. Niets wijst erop dat aan deze tendens spoedig een einde zal komen. Trends zetten zich bovendien vaak langer door dan gedacht.

Omdat TKH zich op een recordniveau bevindt en er geen bovenliggende weerstanden zijn, verhogen wij het koersdoel naar €60. Zelfs een flinke correctie brengt nog geen schade toe aan het technische beeld, zolang het aandeel handelt boven de stijgende steunlijn rond €45. Het zal niemand verbazen dat wij het advies op ´kopen´ laten staan.

Lees ook: Onze internationale verkooplijst wordt steeds langer


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.