Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 16 feb 2016 13:04

Allianz

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Op basis van het voorafgaande horizontale koerspatroon ligt op de langere termijn een verdere daling naar €105 in het verschiet. Daarmee is er geen alternatief meer voor een verkoopadvies.

Allianz heeft overduidelijk geleden onder de koersdruk die vanaf begin dit jaar op meerdere Europese beurzen zichtbaar was. Daarbij hadden wij de verwachting dat het steunniveau rond €135 nieuwe koopinteresse zou brengen. In ieder geval was dat een logisch niveau om de verkoopdruk op te vangen. Het tegendeel is gebeurd. Met bovengemiddelde omzetten, zoals blijkt uit het onderste deel van de grafiek, is Allianz onder het steunniveau rond €135 gedoken. Daarmee is een nieuwe dalende trend van start gegaan. In de komende weken verwachten wij dat deze verder wordt uitgebouwd.

allianz

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!