Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:28

Daimler

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

In eerste instantie lijkt het neerwaartse risico beperkt te zijn tot de koersbodem van 2014 op €55. Toch verwachten wij dat de nieuwe dalende trend nog een lange weg heeft te gaan en plaatsen het koersdoel op €50. Het advies wordt vanzelfsprekend verlaagd naar 'verkopen'.

Daimler heeft niet het geluk gekend zich te kunnen vasthouden aan een onderliggend steunniveau. In het geval van Daimler lag dat rond €63. Met een duidelijke weekslotkoers onder dit niveau is een nieuwe dalende trend gestart. Deze ontwikkeling in de koersgrafiek krijgt alle ondersteuning van de technische indicatoren. Zo kent ook het 40-weeks gemiddelde een neerwaarts verloop en is de onderliggende MACD-indicator negatief gekruist.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!