Updates

Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
houden
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

OCI

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Adyen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

PayPal

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Nedap

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Universal Music Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
houden
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

OCI

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Adyen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

PayPal

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Nedap

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Universal Music Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
verkopen
Opinie Johan Brinkman, 27 jan 2016 16:19

What’s next?

0 0 Leestijd ongeveer

Maanden sleutelen en bijpunten hebben geleid tot een meer dan bevredigend resultaat: onze nieuwe website is af. Met ingang van donderdag 4 februari gaan wij over op de nieuwe site en daarmee ook op het zogeheten 'digitalfirst'-model. Dit houdt in dat we alles wat we voor het blad maken meteen online gaan publiceren zodra het af is. Een analyse van bedrijfscijfers, tips over nieuwe beleggingsproducten, de antwoorden op uw lezersvragen: u als abonnee krijgt het allemaal vers van de pers te lezen achter de betaalmuur van de site. Het papieren blad blijft uiteraard gewoon bestaan, maar dat zal meer en meer een aanvulling op de webomgeving worden in plaats van andersom. Dat maakt de volgende editie meteen tot een bijzondere, misschien wel historische: het zal de laatste zijn waarop u tot vrijdag moet wachten om hem te lezen. Digitaal komt op de eerste plaats De kogel is door de kerk: op donderdag 4 februari gaat onze vernieuwde website de lucht in. Niet alleen is de lay-out om van te watertanden; ook inhoudelijk denken wij een flinke stap vooruit te doen met de nieuwe site. Waar de informatie over individuele fondsen en over de voorbeeldportefeuilles nu soms nog wat moeilijk te vinden is, wordt straks alles op overzichtelijke en begrijpelijke wijze gerangschikt. En de voornaamste verbetering: u als abonnee krijgt onze artikelen meteen voorgeschoteld zodra ze af zijn, zodat u niet meer tot vrijdag hoeft te wachten op de beste beleggingsadviezen. Profiteren van de lage koersen De scherpe koersdalingen aan het begin van dit jaar hebben ook zo hun voordelen: mooie dividendaandelen kunnen nu tegen een lage prijs worden opgepikt. De Vanguard FTSE Developed Europe ETF biedt de mogelijkheid om te beleggen in ruim 500 grotere aandelen uit Europa, inclusief Scandinavië en Zwitserland. Aandelen uit sectoren die bekendstaan om hun hoge dividend vormen de hoofdmoot: consumentenaandelen, financiële dienstverleners, industriële producenten of bedrijven uit de gezondheidszorgsector. Dit en ander dividendnieuws leest u vandaag (vrijdag) in het Dividend E-magazine van deze maand. Alles over trackers Het maandelijkse ETF E-magazine helpt de belegger op weg in het onoverzichtelijke oerwoud dat beleggen in Exchange Traded Funds, of trackers kan zijn. We lichten iedere maand een aspect van deze beleggingsvorm op heldere en toegankelijke wijze toe in de rubriek Educatie. Verder behandelen we de ETF van de Maand en maken we in de rubriek Keuze uit Twee een vergelijking tussen een tweetal interessante trackers. U krijgt een overzicht van de vele nieuwe producten die op de markt komen en we tonen hoe onze voorbeeldportefeuille met ETF's zich heeft ontwikkeld. Altijd de nieuwtjes en adviezen bij de hand Ook op uw smartphone is Beleggers Belangen beschikbaar. Handig om bijvoorbeeld onderweg op de hoogte te blijven van het laatste beleggingsnieuws, zeker nu we dat in de vernieuwde web­- omgeving meteen gaan brengen. Maar ook de openbare blogartikelen die op onze website verschijnen zijn via de app te lezen en u vindt er een handige agenda met de data van alle congressen, webinars, specials en E-magazines van Beleggers Belangen. Zo gaat u nog beter voorbereid het beleggingsjaar door.  

Maanden sleutelen en bijpunten hebben geleid tot een meer dan bevredigend resultaat: onze nieuwe website is af. Met ingang van donderdag 4 februari gaan wij over op de nieuwe site en daarmee ook op het zogeheten ‘digitalfirst’-model. Dit houdt in dat we alles wat we voor het blad maken meteen online gaan publiceren zodra het af is. Een analyse van bedrijfscijfers, tips over nieuwe beleggingsproducten, de antwoorden op uw lezersvragen: u als abonnee krijgt het allemaal vers van de pers te lezen achter de betaalmuur van de site. Het papieren blad blijft uiteraard gewoon bestaan, maar dat zal meer en meer een aanvulling op de webomgeving worden in plaats van andersom. Dat maakt de volgende editie meteen tot een bijzondere, misschien wel historische: het zal de laatste zijn waarop u tot vrijdag moet wachten om hem te lezen.

Digitaal komt op de eerste plaats
De kogel is door de kerk: op donderdag 4 februari gaat onze vernieuwde website de lucht in. Niet alleen is de lay-out om van te watertanden; ook inhoudelijk denken wij een flinke stap vooruit te doen met de nieuwe site. Waar de informatie over individuele fondsen en over de voorbeeldportefeuilles nu soms nog wat moeilijk te vinden is, wordt straks alles op overzichtelijke en begrijpelijke wijze gerangschikt. En de voornaamste verbetering: u als abonnee krijgt onze artikelen meteen voorgeschoteld zodra ze af zijn, zodat u niet meer tot vrijdag hoeft te wachten op de beste beleggingsadviezen.

Profiteren van de lage koersen
De scherpe koersdalingen aan het begin van dit jaar hebben ook zo hun voordelen: mooie dividendaandelen kunnen nu tegen een lage prijs worden opgepikt. De Vanguard FTSE Developed Europe ETF biedt de mogelijkheid om te beleggen in ruim 500 grotere aandelen uit Europa, inclusief Scandinavië en Zwitserland. Aandelen uit sectoren die bekendstaan om hun hoge dividend vormen de hoofdmoot: consumentenaandelen, financiële dienstverleners, industriële producenten of bedrijven uit de gezondheidszorgsector. Dit en ander dividendnieuws leest u vandaag (vrijdag) in het Dividend E-magazine van deze maand.

Alles over trackers
Het maandelijkse ETF E-magazine helpt de belegger op weg in het onoverzichtelijke oerwoud dat beleggen in Exchange Traded Funds, of trackers kan zijn. We lichten iedere maand een aspect van deze beleggingsvorm op heldere en toegankelijke wijze toe in de rubriek Educatie. Verder behandelen we de ETF van de Maand en maken we in de rubriek Keuze uit Twee een vergelijking tussen een tweetal interessante trackers. U krijgt een overzicht van de vele nieuwe producten die op de markt komen en we tonen hoe onze voorbeeldportefeuille met ETF’s zich heeft ontwikkeld.

Altijd de nieuwtjes en adviezen bij de hand
Ook op uw smartphone is Beleggers Belangen beschikbaar. Handig om bijvoorbeeld onderweg op de hoogte te blijven van het laatste beleggingsnieuws, zeker nu we dat in de vernieuwde web­- omgeving meteen gaan brengen. Maar ook de openbare blogartikelen die op onze website verschijnen zijn via de app te lezen en u vindt er een handige agenda met de data van alle congressen, webinars, specials en E-magazines van Beleggers Belangen. Zo gaat u nog beter voorbereid het beleggingsjaar door.

 

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €32,25 per kwartaal. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!