Updates

Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Internationaal

BP

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Exxon Mobil

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Total

Advies
houden
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
houden
image description
Aandelen Nederland, Johan Brinkman

Aalberts

Aalberts Industries (www.aalberts.com) ontstond als groep industriële ondernemingen in 1975 met de oprichting van Mifa (aluminiumprecisie-extrusie), met een omzet van €250.000. In 2016 is de omzet gegroeid naar een recordhoogte van €2,5 mrd.

Aalberts bestond heel lang uit twee divisies: Industrial Services (30% van de omzet) en Flow Control (70%). Industrial Services (IS) levert producten, systemen en processen aan producenten van halfgeleiders, de autoindustrie, de medische sector, de luchtvaart- en defensie-industrie, de precisiemachinebouw en de energiesector. Op het gebied van warmte- en oppervlaktebehandeling is Aalberts in Europa de nummer twee, achter het Britse Bodycote.

Flow Control (FC) is sinds 2014 onderverdeeld in de activiteiten Building Installations, Climate Control en Industrial Controls. Building Installations produceert en levert volledige leidingsystemen en afsluitkleppen voor het reguleren en distribueren van water en gas voor verwarmings-, koel- en sprinklersystemen in alle segmenten van de bouwmarkt. Climate Control ontwikkelt en assembleert complete verwarmings- en koelsystemen voor architecten, instellingen en gebouwen. Industrial Controls ontwikkelt en assembleert regelsystemen voor vloeistoffen en gassen in specifieke nichemarkten. Te denken valt aan de halfgeleidermarkt, olie- & gasmarkten, districtverwarming en de bier- en softdrinkmarkten. Aalberts behoort op het gebied van Flow Control tot de grotere spelers in Europa en de VS.

laatste advies

Koersverloop

Koersinformatie

Koerswijzer

Artikelen

Afbeelding bij artikel ForFarmers moet het hebben van overnames
AdviesJeroen Boogaard, 24 sep 11:06

ForFarmers moet het hebben van overnames

De stagnerende vleesconsumptie en krimpende veestapels beperken het autonome groeipotentieel van ForFarmers. Als Europees marktleider kan het bedrijf echter als consolidator in de nog zeer gefragmenteerde veevoederindustrie optreden.

0 0
Afbeelding bij artikel Flop van de week: Ahold Delhaize
AdviesJaap Barendregt, 20 sep 12:30

Flop van de week: Ahold Delhaize

Op 23 juni 2017 gaf ik een verkoopadvies voor Ahold Delhaize. Dat leek aanvankelijk een goede tip, want eind augustus stond het aandeel op -12%. Daarna hebben de beleggers echter de onzekerheid van zich afgeschut en is de aandelenkoers gaan stijgen. Ik heb het verkoopadvies echter nog verschillende malen herhaald.

0 0