Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Lezersvragen Jeff Thijssen, 16 apr 16:00

Wat vindt u van de signaalservice van Beursflits?

0 0 Leestijd ongeveer

Beursflits is volgens de KVK eind 2019 gestart als aanbieder van aan- en verkoopsignalen op de AEX.

Beleggers ontvangen deze signalen via whatsapp. Daarnaast kunnen ze kiezen voor autotrading, waarbij signalen die orders creëren automatisch worden uitgevoerd op de rekening van de klant bij een door Beursflits geselecteerde broker.

Beursflits wist in 2019 volgens haar eigen reclame-uitingen iedere investering van €5000 te veranderen in €54.720. Dit enorme voorgespiegelde rendement maakt dat terughoudendheid op zijn plaats is, temeer daar degene die deze Beursflits-video’s inspreekt vroeger ook te horen was in de video’s van signaalleverancier Beursfoon.

De klachten over Beursfoon stapelden zich in de loop der jaren flink op. Op verschillende beleggingsfora deden beleggers hun beklag over de behaalde rendementen. Er werd zelfs betwijfeld of een analist die voor Beursfoon werkte onder de naam Michel Verschuur wel daadwerkelijk bestond.

Beursflits onmogelijk te controleren

Beursflits heeft de schijn tegen. De persoon die de video’s inspreekt geeft in meerdere video’s aan anoniem te willen blijven. Daarnaast heeft de spreker in het verleden een link gehad met Beursfoon en is het onmogelijk te controleren of het geclaimde rendement daadwerkelijk is behaald. We raden het gebruik van Beursflits daarom af.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.