Updates

Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Royal Dutch Shellº

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BP

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Nieuwe Steen Investments

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Netflix

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BHP

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
houden
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Royal Dutch Shellº

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BP

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Nieuwe Steen Investments

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Netflix

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BHP

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
houden
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
kopen
Opinie Johan Brinkman, 21 mrt 09:00

Commentaar | Praat mee over de coronacrash

0 0 Leestijd ongeveer

Doe mee aan onze chatsessies over de coronacrash. Naar aanleiding van de aandelencrash van de afgelopen weken, hebben wij donderdag 19 maart een aantal van u al welkom mogen heten tijdens de eerste chatsessie.

Omdat er per keer maar een select aantal abonnees kan meedoen, en we zeker weten dat er over de coronacrash nog veel meer vragen bij u leven, houden we volgende week een tweede sessie. Die tweede chatsessie met alle redacteuren staat op het programma voor donderdag 26 maart om 20.00 uur.

De twee sessies komen bovenop de mogelijkheden die abonnees altijd al hebben om hun vragen kenbaar te maken. Het liefste hebben wij dat u uw vragen stelt binnen het speciaal daarvoor ingerichte forum. Precies zes weken geleden heb ik u op deze plek nog eens uitgelegd waarom dit wat ons betreft de beste plek is om de belangrijkste vragen van beleggers aan de redactie en aan andere particuliere beleggers voor te leggen. U kunt op het forum komen via deze link of via de button ‘Forum’ op de homepage van de website.

Het grote voordeel van het forum is dat de antwoorden die daar worden gegeven, ook voor andere beleggers dan alleen uzelf interessant kunnen zijn. Om die reden zijn echter zeker niet al uw vragen geschikt om op het forum te stellen. Schroomt u daarom niet vragen die u niet geschikt acht, via onze website of e-mail aan onze redacteuren te stellen.

Verder: vanwege de maatregelen die de overheid heeft genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft de redactie dit magazine grotendeels gemaakt vanuit de thuiswerkplekken van de verschillende redacteuren. Dat was goed te doen, maar uiteraard verliep het redactieproces daardoor minder soepel dan anders. We hebben ons uiterste best gedaan het magazine met dezelfde zorg af te ronden als altijd. Maar mocht u hier en daar slordigheden tegenkomen, dan vraag ik om uw begrip. Waarschijnlijk krijgen wij het thuiswerken steeds beter in de vingers.

Tot slot: het zijn zware tijden voor beleggers, maar ook voor de wereld, Nederland en ons allemaal. Zowel in onze rol van beleggers als die van Nederlandse burgers voelen wij met u mee. Ik wens u sterkte toe: blijf beleggen en blijf – vooral – gezond.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!