Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Philips

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Intel

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Internationaal

BHP

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Just Eat Takeaway

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
houden

Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Philips

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Intel

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Internationaal

BHP

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Just Eat Takeaway

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
houden

Veertig tips voor 2020: Microsoft, Unilever en AMG favoriet

0 0 Leestijd ongeveer

In de eerste week van januari geven de redacteuren van Beleggers Belangen u maar liefst veertig beleggingstips voor 2020. Het betreft 15 aandelen met een notering in Amsterdam en 21 elders in Europa of Noord-Amerika en daarnaast drie ETF’s en één beleggingsfonds.

Hildo Laman, Jeff Thijssen en ikzelf hebben AMG op het lijstje met persoonlijke tips voor het nieuwe jaar. Belangrijke overweging hierbij is dat het aandeel na een fors koersverlies in 2018 nog eens bijna een kwart minder waard werd in 2019. Voor een tweede aandeel dat meerdere keren wordt genoemd, namelijk door Karel Mercx en weer door mijzelf, gelden hele andere overwegingen. Unilever beschouwen we als een van de mooiste aandelen op de Nederlandse beurs. En een van de mooiste aandelen wereldwijd is, weer volgens Mercx en ook volgens Jaap Barendregt, het Amerikaanse Microsoft.

Veertig tips voor 2020
Ieder kwartaal zullen wij voor u een tussenstand verzorgen van onze veertig tips voor 2020. Hier vindt u de beleggingstips van alle redacteuren van Beleggers Belangen. 

Beleggingstips uit Nederland, de VS, Duitsland en Frankrijk

Microsoft is een van de elf aandelen in onze persoonlijke beleggingstips met een hoofdnotering op Wall Street. Na Nederland is Noord-Amerika daarmee onze hofleverancier. De Amerikaanse bedrijven lopen uiteen van bekende namen als Amazon en 3M tot nog verliesgevende biotechbedrijven die we alleen voor een kleinere positie in uw portefeuille aanraden. Na Nederland en de VS zijn ook Duitsland (Adidas, Evotec, Rheinmetall, Teamviewer en Siltronic) en Frankrijk (Accor, Eiffage, Sanofi en SEB) goed vertegenwoordigd bij onze persoonlijke favorieten.

Tot slot tellen onze persoonlijke redactietips drie ETF’s en één beleggingsfonds. Met het Comgest Growth Emerging Markets speelt Stephen Hendriks in op de aantrekkelijke waardering van aandelen uit opkomende landen. En Karel Mercx belegt met drie ETF’s in achtereenvolgens Amerikaanse staatsobligaties, goudmijnaandelen en olie. Belangrijk: zijn positie in olie betreft een shortpositie waarmee dus wordt ingespeeld op een daling van de prijs voor het zwarte goud. Net als bij de biotechbedrijven van Stephen Hendriks geldt hier de waarschuwing dat deze positie extra risicovol is.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.