Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Advies Michiel Pekelharing, 17 okt 15:15

Onderzoeksmeevaller voor Pharming

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Biotechbedrijf Pharming maakte woensdagmorgen gunstige resultaten bekend van een studie met Ruconest als middel tegen nierfalen. Een onderzoeksmeevaller voor Pharming.

Bij patiënten die het medicijn kregen toegediend, waren er na een stentbehandeling beduidend minder aanwijzingen van acuut nierfalen. Momenteel mag het medicijn alleen ingezet worden tegen aanvallen van de huidziekte HAE.

Breder inzetten

De gunstige onderzoeksresultaten vormen een nieuwe stap in de strategie van de onderneming om Ruconest breder in te zetten. Binnenkort komen ook resultaten naar buiten van andere onderzoeken, onder meer tegen zwangerschapsvergiftiging. De beurskoers veerde na het nieuws met bijna 10% op en het houdadvies blijft van kracht.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!