Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Besi

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Technische Analyse Harry Geels, 23 mrt 2018 15:00

Gilead vindt dubbele steun

0 0 Leestijd ongeveer

Dubbele steun: Gilead Sciences kreeg september vorig jaar een koopadvies toen de koers uit het (oude) dalende trendkanaal was gebroken. Overigens werd het aandeel toen niet direct gekocht, maar op het moment dat de koers terugzakte naar het dalende trendkanaal en daar keurig steun wist te vinden. Na deze zogeheten geslaagde pullback is de koers omhooggegaan.

Gilead vindt houvast

Maar recent is Gilead weer teruggezakt. Natuurlijk gaat een koers nooit in een stijgende lijn omhoog. Daarnaast zijn correcties noodzakelijk om nieuwe beleggers aan te trekken die de eerdere koopsignalen hebben gemist. Het aandeel vindt nu keurig houvast op een nieuwe stijgende steunlijn en het oplopende 40-weeks gemiddelde. Beide lijnen lopen nu bijna gelijk en bieden dus eigenlijk een dubbele steun. De koers zou vanaf hier verder moeten stijgen.

Gilead

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.