Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen
Technische Analyse Harry Geels, 16 mrt 2018 14:30

Teva laat herstel in dalende trend zien

0 0 Leestijd ongeveer

Een van de meest succesvolle technische verkooptips van dit moment is Teva. Sinds we het advies in maart 2016 op ‘verkopen’ hebben gezet, is de koers 65% gezakt. De winst op onze ‘short’ was zelfs even nog veel groter, toen de koers in de herfst van 2017 naar ‘alltime lows’ zocht. Inmiddels is de koers hersteld binnen de nog altijd dalende trend.

Patroon Teva nog niet voltooid

Er lijkt een omgekeerde hoofd-en-schoudersformatie te ontstaan. De neklijn loopt stevig omhoog, dus de voltooiing van dit patroon laat nog even op zich wachten. Maar mocht het patroon worden afgerond, dan is er sprake van een betrouwbare bodemformatie. Het is belangrijk waar de nieuwe bodem zich precies gaat vormen. Bij een hogere bodem zullen we het advies verhogen naar ‘houden’.

Teva

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.