Updates

Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen

Bank of America blijft op koers

0 0 Leestijd ongeveer

Bank of America blijft op koers. BAC kenmerkt zich in de weekgrafiek al sinds augustus 2016 door een stijgende trend. Voorlopig zien wij daarin geen verandering komen. Het trendbeeld oogt uiterst gezond, met een stabiel patroon van hogere toppen en bodems. Ook de MACD-indicator is nog steeds positief gekruist. Tussentijdse correcties zijn altijd mogelijk en vinden een stevig steunniveau rond $27-$28. Beleggers met hoogtevrees kunnen daarop wachten. Maar of het tot een correctie komt is nog maar de vraag.

Koersdoel Bank of America gehandhaafd

Alles wijst erop dat de opgaande lijn in de komende maanden wordt voortgezet. Het koersdoel op $35 blijft dan ook onverminderd van kracht. Beleggers die nog geen Bank of America in portefeuille hebben, kunnen het aandeel alsnog opnemen. Een reden om het anderhalf jaar oude koopadvies aan te passen hebben wij niet.

Bank of America

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.