Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 2 feb 15:00

Santander pakt de draad weer op

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Santander vierde in december de eerste verjaardag van de stijgende trend. Maar van veel enthousiasme onder beleggers was geen sprake. Het aandeel heeft maandenlang voortbewogen rondom het niveau van het 40-weeks gemiddelde. Van recente datum is de opleving vanaf de onderliggende steunlijn. Daarmee pakt het aandeel de draad weer op. Wij verwachten in de komende weken een voortzetting van de stijgende trend en een nieuw meerjarig hoogtepunt. Deze verwachting wordt ondersteund door de recente positieve kruising van de MACD-indicator.

Koersdoel Santander gehandhaafd

Op een termijn van meerdere maanden houden wij vast aan het koersdoel op €6,50. Op €5,45 ligt het eerste belangrijke steunniveau dat als ondergrens dient voor de huidige stijgende trend. Voorlopig komt dit niveau niet in gevaar en past Santander uitstekend in een Europese portefeuille. Geen twijfel over het koopadvies.

Santander

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.