Updates

Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Novartis

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen

Teva’s vrije val is nog niet voorbij

0 0 Leestijd ongeveer

Teva (TEVA) startte anderhalf jaar geleden met de huidige dalende trend. Sinds dat moment is het aandeel geen enkele keer boven het 40-weeks gemiddelde gekomen. Sterker nog, sinds het begin van de dalende trend heeft het aandeel 80% van zijn beurswaarde verloren. Koopjesjagers moeten nog wachten, want ook vanaf het huidige niveau kan de koers halveren. Het koersdoel dat wij hebben staan op $10 is niet meer dan een rond getal en kan eenvoudig worden gepasseerd.

Advies ongewijzigd

Er zijn geen aanwijzingen dat de vrije val voorbij is. Eerst zal het koersverloop moeten stabiliseren, waarna een eventueel herstel aangeeft dat de verkoopdruk voorbij is. Voorlopig is dat niet het geval en houden wij vast aan het verkoopadvies.

Teva

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.