Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Opinie Jacqueline Hoefnagels, 23 aug 2017 11:36

Alleen opkomende landen ontkomen aan somberte

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden

Wereldwijd gingen de beurzen afgelopen week in de min, behalve in de opkomende markten. Bedrijfsobligaties bewogen nauwelijks. Het wachten was op de bijeenkomst van de voorzitters van de centrale banken in Jackson Hole.

Hoewel bijvoorbeeld de economische motor in de Verenigde Staten gewoon doordraait, was de stemming op de meeste beurzen wat somber. Dat gold ook voor Nederland, waar de economie nog harder groeit dan verwacht. De afgelopen week werd vooral gewacht op de bijeenkomst van de centrale bankiers, in de hoop dat er nieuws zou komen over verkrapping van het monetaire beleid. Intussen doorbrak de goudprijs eventjes de belangrijke psychologische grens van $1300 dollar per troy ounce, vooral als gevolg van geopolitieke spanningen. Het edelmetaal palladium won 3,6%, om redenen van verwachte krapte en speculatie. Bij valuta’s bespreken we de Turkse lira, die sinds de mislukte staatsgreep een kwart van zijn waarde heeft verloren tegenover de euro.

Lees ook: 19 internationale kooptips in de plus


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.