Heineken voegt zich bij onze tientallen TA-kooptips - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Erik Klooster, 19 jun 2017 09:45

Heineken voegt zich bij onze tientallen TA-kooptips

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische analyse-kooptips van buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze TA-kooptips van Nederlandse aandelen. Het zijn er inmiddels meer dan vijftig. Nieuwkomer met een kooptip is Heineken. Boskalis Westminster is van ‘kopen’ naar ‘houden’ gegaan.

Deze kooptips blijven van kracht totdat we op deze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden. Tevens kunt u voor alle genoemde aandelen speciale alerts instellen, zodat u direct via de e-mail op de hoogte wordt gesteld van eventuele advieswijzigingen van uw favoriete aandelen.

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht. De teksten gaan terug naar de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan dit fonds hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Hieronder in alfabetische volgorde het overzicht van onze huidige technische adviezen voor Nederlandse aandelen.

Aalberts
ABN Amro
Accell
Acomo
Aegon
Air France-KLM
AkzoNobel
Altice
AMG
Aperam
Arcadis
ArcelorMittal
ASMI
ASML
ASR
BAM
Besi
Corbion
DSM
Euronext
Fagron
ForFarmers
Galapagos
Heineken
ICT Group
IMCD
ING
Intertrust
KAS Bank
Kendrion
KPN
Lucas Bols
Nedap
NN Group
OCI
Philips
Philips Lighting
PostNL
Randstad
RELX
SBM Offshore
Shell
SIF
Sligro
Stern
TKH Group
TomTom
Unilever
Van Lanschot
Wessanen
Wolters Kluwer

 

Lees ook: Gratis kooptips: 3 solide farmaceuten


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles