Updates

Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Enel

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
kopen

Actueel advies

HSBC

0 0 Leestijd ongeveer

Wij verwachten eerder dat het 470 pence-niveau opnieuw onder druk zal worden gezet en uiteindelijk zal bezwijken dan dat HSBC snel herstel laat zien. Het verkoopadvies blijft dan ook staan.

HSBC bevindt zich nu ongeveer een half jaar in de huidige dalende trend. Die werd gestart nadat in augustus het steunniveau rond 550 pence was gesneuveld. In de weekgrafiek is goed te zien dat dit voormalige steunniveau in december dienst heeft gedaan als weerstand en nieuwe verkoopdruk uitlokte. Inmiddels heeft de dalende trend een nieuwe impuls gekregen en is het koersdoel op 470 pence bereikt. Daarmee is eveneens het dieptepunt van 2015 geëvenaard. Dat maakt het 470 pence-niveau tot een logische plaats in de grafiek voor een tijdelijke opleving. Of een dergelijke opleving het begin is van het einde van de dalende trend, valt nog te bezien. We hebben daartoe geen enkele aanwijzing.

HSBC bevindt zich nu ongeveer een half jaar in de huidige dalende trend. Die werd gestart nadat in augustus het steunniveau rond 550 pence was gesneuveld. In de weekgrafiek is goed te zien dat dit voormalige steunniveau in december dienst heeft gedaan als weerstand en nieuwe verkoopdruk uitlokte. Inmiddels heeft de dalende trend een nieuwe impuls gekregen en is het koersdoel op 470 pence bereikt. Daarmee is eveneens het dieptepunt van 2015 geëvenaard. Dat maakt het 470 pence-niveau tot een logische plaats in de grafiek voor een tijdelijke opleving. Of een dergelijke opleving het begin is van het einde van de dalende trend, valt nog te bezien. We hebben daartoe geen enkele aanwijzing.

Tags

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!