Updates

Aandelen Nederland

Besi

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SIF

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen

Bank of America

0 0 Leestijd ongeveer

Vanzelfsprekend volgen wij de verslechtering van het technische beeld op met een nieuw verkoopadvies.

Bank of America (BAC) laat een klassiek omkeerpatroon zien binnen technische analyse. In de jaren 2012 en 2013 was sprake van een duidelijke stijgende trend. De jaren 2014 en 2015 stonden in het teken van consolidatie. In deze consolidatiefase hielden vraag en aanbod elkaar in evenwicht. Telkens nam het aanbod toe rond $18 en was er een nieuwe vraag naar het aandeel rond $14,50. Binnen deze bandbreedte was het technische beeld neutraal. Recent is het aandeel onder het steunniveau rond $14,50 gezakt. Daarmee wordt een krachtig signaal afgegeven dat de consolidatiefase is overgegaan in een nieuwe dalende trend. Op basis van het zojuist afgeronde horizontale koerspatroon kan een minimaal koersdoel worden berekend op $11,75. Mogelijk brengt de dalende trend Bank of America nog verder omlaag en houdt ook deze neergaande fase twee jaar aan.

Bank of America (BAC) laat een klassiek omkeerpatroon zien binnen technische analyse. In de jaren 2012 en 2013 was sprake van een duidelijke stijgende trend. De jaren 2014 en 2015 stonden in het teken van consolidatie. In deze consolidatiefase hielden vraag en aanbod elkaar in evenwicht. Telkens nam het aanbod toe rond $18 en was er een nieuwe vraag naar het aandeel rond $14,50. Binnen deze bandbreedte was het technische beeld neutraal. Recent is het aandeel onder het steunniveau rond $14,50 gezakt. Daarmee wordt een krachtig signaal afgegeven dat de consolidatiefase is overgegaan in een nieuwe dalende trend. Op basis van het zojuist afgeronde horizontale koerspatroon kan een minimaal koersdoel worden berekend op $11,75. Mogelijk brengt de dalende trend Bank of America nog verder omlaag en houdt ook deze neergaande fase twee jaar aan.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,75 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!
Meer uitleg over inloggen? Lees de FAQ