Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 12 jan 2016 16:31

Enkele zwakke broeders: Manpowergroup

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

De relatievesterktelijn is onder de gemiddeldelijn gevallen bij Manpower en daarmee is het relatieve technische beeld verzwakt. Alle reden dus voor een adviesverlaging: Manpower gaat naar 'houden'.

Manpowergroup (MAN) hield nog lange tijd de hoop dat het kon ontsnappen aan de algehele beursmalaise. Dat blijkt nu niet het geval. Al in november bleek het aandeel niet in staat om een nieuwe poging te doen om de weerstand op $97 te doorbreken. Voor ons was deze verzwakking in het technische beeld onvoldoende om het bestaande koopadvies terug te brengen. Met nieuw grafiektechnisch bewijs ontkomen we daar dit keer niet aan. Manpower heeft op een krachtige wijze de oplopende steunlijn onder de bodems vanaf eind 2014 doorbroken. Een duidelijker bewijs van het einde van de stijgende trend is niet te krijgen. Ook een reden tot zorg is dat het aandeel slechter presteert dan de S&P500. Dat blijkt uit het onderste deel van de grafiek.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles