Updates

Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Opinie Marnix Quee, 11 jan 2016 14:58

Goede feedback op proefversie nieuwe website

0 0 Leestijd ongeveer

De ontwikkeling van de nieuwe website van Beleggers Belangen is bijna voltooid. We zijn zeer tevreden over hoe het er allemaal uit komt te zien. Velen van u gaven ons de afgelopen weken desgevraagd al feedback op de betaversie – zeg maar het proefexemplaar – van de nieuwe site. Dat heeft ons bevestigd in onze overtuiging dat we u over een paar weken iets moois en vooral bruikbaars kunnen aanbieden. Zoals eerder gemeld, gaan we al onze artikelen zodra ze af zijn, meteen online zetten, waar ze uiteraard alleen voor abonnees toegankelijk zullen zijn. Op die manier kunnen wij – en daardoor ook u – beter inspelen op bedrijfscijfers en andere actuele ontwikkelingen. Later deze maand zullen we u meer in detail laten weten wat u kunt verwachten en hoe u daarvan kunt profiteren. Zeer kort daarna volgt de officiële lancering. Lezersavond Donderdag 28 januari, 19.00 uur Donderdag 28 januari bent u welkom op de redactie in Amsterdam op onze tweede lezersavond. U kunt in een ongedwongen sfeer met de redacteuren in gesprek gaan, en ze bestoken met al uw beleggingsvragen. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend. Daarna geeft Menno van Hoven een presentatie over dividendbeleggen en praten Karel Mercx en adjunct-hoofdredacteur Stephen Hendriks u bij over het huidige klimaat op de beurzen. Meer informatie en inschrijven: www.beleggersbelangen.nl/lezersavond. ETF E-magazine Vrijdag 15 januari In 2016 verschijnt het ETF E-magazine tien keer. Dit digitale product – gratis voor abonnees – is een interessante aanvulling voor de steeds groeiende groep beleggers met blootstelling aan Exchange Traded Funds, ook wel trackers genoemd. We zetten de meest interessante ETF's op een rij en onderwerpen ze aan een kritische blik. De rubriek Educatie gaat deze maand over het kostenaspect bij ETF-beleggen. Bij deze specifieke beleggingscategorie moet bijvoorbeeld geld worden uitgetrokken om de tracker daadwerkelijk in de onderliggende waarde te laten beleggen. Dividend E-magazine Vrijdag 29 januari Ook het Dividend E-magazine staat voor het komende jaar tien keer gepland en ook deze dienst is gratis voor abonnees. In dit digitale magazine staat de uiterst succesvolle dividendportefeuille van Beleggers Belangen centraal. De strategie van consequent herbeleggen van ontvangen dividenden en het goedkoop oppikken van aandelen die een koersdip kennen, heeft geleid tot een totaalrendement van zo'n 130% in ruim vier jaar tijd. In het Dividend E-magazine worden alle geheimen achter het aanhoudende succesverhaal ontsluierd, waarmee u ongetwijfeld uw voordeel kunt doen. Nieuwe website:   Tweede helft januari Op onze vernieuwde website staat de actualiteit meer dan ooit centraal. Als er kwartaalcijfers, wijzigingen in onze voorbeeldportefeuilles of andere belangrijke ontwikkelingen zijn, brengen we u daar meteen van op de hoogte. Meer dan vroeger zullen we dat ook via video doen. De layout van de site heeft een aardige opfrisbeurt gekregen, en we voldoen nu aan alle eisen voor weergave op mobiele apparaten. Zo bent u voortaan altijd volledig op de hoogte van alles wat op de beurs gebeurt, waar ter wereld u ook bent.

De ontwikkeling van de nieuwe website van Beleggers Belangen is bijna voltooid. We zijn zeer tevreden over hoe het er allemaal uit komt te zien. Velen van u gaven ons de afgelopen weken desgevraagd al feedback op de betaversie – zeg maar het proefexemplaar – van de nieuwe site. Dat heeft ons bevestigd in onze overtuiging dat we u over een paar weken iets moois en vooral bruikbaars kunnen aanbieden. Zoals eerder gemeld, gaan we al onze artikelen zodra ze af zijn, meteen online zetten, waar ze uiteraard alleen voor abonnees toegankelijk zullen zijn. Op die manier kunnen wij – en daardoor ook u – beter inspelen op bedrijfscijfers en andere actuele ontwikkelingen. Later deze maand zullen we u meer in detail laten weten wat u kunt verwachten en hoe u daarvan kunt profiteren. Zeer kort daarna volgt de officiële lancering.

Lezersavond
Donderdag 28 januari, 19.00 uur
Donderdag 28 januari bent u welkom op de redactie in Amsterdam op onze tweede lezersavond. U kunt in een ongedwongen sfeer met de redacteuren in gesprek gaan, en ze bestoken met al uw beleggingsvragen. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend. Daarna geeft Menno van Hoven een presentatie over dividendbeleggen en praten Karel Mercx en adjunct-hoofdredacteur Stephen Hendriks u bij over het huidige klimaat op de beurzen.
Meer informatie en inschrijven: www.beleggersbelangen.nl/lezersavond.

ETF E-magazine
Vrijdag 15 januari
In 2016 verschijnt het ETF E-magazine tien keer. Dit digitale product – gratis voor abonnees – is een interessante aanvulling voor de steeds groeiende groep beleggers met blootstelling aan Exchange Traded Funds, ook wel trackers genoemd. We zetten de meest interessante ETF’s op een rij en onderwerpen ze aan een kritische blik. De rubriek Educatie gaat deze maand over het kostenaspect bij ETF-beleggen. Bij deze specifieke beleggingscategorie moet bijvoorbeeld geld worden uitgetrokken om de tracker daadwerkelijk in de onderliggende waarde te laten beleggen.

Dividend E-magazine
Vrijdag 29 januari
Ook het Dividend E-magazine staat voor het komende jaar tien keer gepland en ook deze dienst is gratis voor abonnees. In dit digitale magazine staat de uiterst succesvolle dividendportefeuille van Beleggers Belangen centraal. De strategie van consequent herbeleggen van ontvangen dividenden en het goedkoop oppikken van aandelen die een koersdip kennen, heeft geleid tot een totaalrendement van zo’n 130% in ruim vier jaar tijd. In het Dividend E-magazine worden alle geheimen achter het aanhoudende succesverhaal ontsluierd, waarmee u ongetwijfeld uw voordeel kunt doen.

Nieuwe website:  
Tweede helft januari
Op onze vernieuwde website staat de actualiteit meer dan ooit centraal. Als er kwartaalcijfers, wijzigingen in onze voorbeeldportefeuilles of andere belangrijke ontwikkelingen zijn, brengen we u daar meteen van op de hoogte. Meer dan vroeger zullen we dat ook via video doen. De layout van de site heeft een aardige opfrisbeurt gekregen, en we voldoen nu aan alle eisen voor weergave op mobiele apparaten. Zo bent u voortaan altijd volledig op de hoogte van alles wat op de beurs gebeurt, waar ter wereld u ook bent.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,75 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!
Meer uitleg over inloggen? Lees de FAQ