Updates

Aandelen Nederland

AkzoNobel

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
houden
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Volkswagen

Advies
houden
Aandelen Nederland

OCI

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ebusco

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
houden
image description

Ontdek exclusieve kooptips voor de tweede helft van 2024

Bij Beleggers Belangen bieden we u de meest waardevolle kooptips en aandelenadviezen, speciaal samengesteld door onze beleggingsspecialisten voor de tweede helft van 2024. Onze experts hebben een exclusieve selectie gemaakt van veelbelovende aandelen en beleggingsmogelijkheden die u gratis kunt inzien.

Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van de beste investeringskansen voor de laatste maanden van 2024 en maak weloverwogen beslissingen voor uw portefeuille.

Nederlandse aandelen | Met twee wissels de tweede helft in
10/07/24 – Aegon, Arcadis, Euronext, Just Eat Takeaway en NSI. Dat waren in januari de vijf Amsterdamse aandelen die wij de meeste potentie voor 2024 toedichtten. Hier het opgefriste lijstje voor de tweede jaarhelft.

Belgische aandelen | Vijf favorieten die de inhaalslag maken
11/07/24 – De beurs van Brussel heeft de jongste jaren niet geweldig kunnen scoren. Tijd voor een flinke inhaalbeweging. Deze vijf aandelen zijn mogelijke kanshebbers.

Strategenpanel 2024 | Mooi halfjaar is net geen kopie van 2023
25/06/24 – Aandelen zijn volgens verschillende maatstaven behoorlijk hoog gewaardeerd. Maar zolang de economie redelijk goed blijft draaien, vormen aandelen volgens het strategenpanel van Beleggers Belangen toch een betere belegging dan obligaties.

Redactietips van onze beleggingsspecialisten


Ethereum gaat bitcoin voorbij als beste redactietip 2024

04/07/24 – Ethereum heeft bitcoin ingehaald als beste tip uit ons halfjaarrapport. Hoewel het beeld voor de rest van de redactietips nog steeds positief is, is het niet meer zo euforisch als na de eerste drie maanden van 2024.

Drie maanden geleden staken de door Karel Mercx getipte posities in cryptovaluta’s er met kop en schouders uit bij de redactietips. De crypto’s staan nog altijd bovenaan, maar in het tweede kwartaal rendeerden ze een stuk minder uitzonderlijk dan in het eerste.

Het tweede kwartaal had voor mijn mini-portefeuille enkele tegenvallers in petto. De crypto’s daarentegen blijven wel goed renderen.

Met een gemiddeld rendement van 21,2% pikken mijn persoonlijke redactietips een graantje mee van het positieve sentiment op de beurzen in 2024. Het aandeel ASML, een monopolist in de chipindustrie, bleek in de eerste helft van 2024 flink in trek bij beleggers.

Martijn van Herpen

Mijn twee tips die afhankelijk zijn van consumentenbestedingen, koffieketen Starbucks staan op verlies. Defensiedienstverlener CACI International daarentegen noteert telkens nieuwe hoogste koersen

Na een vrij stabiel eerste kwartaal voor mijn zes tips, volgde een nogal bewogen tweede kwartaal, met name voor twee aandelen.

Het bewijst voor mij nog maar eens dat beleggen iets voor de lange termijn is; dit zevental kwaliteitsaandelen blijft voor de lange termijn absoluut koopwaardig.

Ik blijf positief over de tweede jaarhelft voor dit vijftal aandelen, dat ook deel uitmaakt van onze Portefeuille NL.