Updates

Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Accell

Advies
houden
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
kopen
image description
Aandelen Nederland , Jaap Barendregt

Refresco

Refresco Group, een AMX-fonds, is een producent en verpakker van drank, net als Coca-Cola European Partners. De jaaromzet is ruim €2 mrd. Bij de verpakking gaat het om flessen, blikjes en karton, bij de producten om koolzuurhoudende dranken als cola, fruit- en groentedrank, nectars, water, limonade, mineraalwater, ijsthee, energie- en sportdranken, en kinderdranken. Het bedrijf heeft met Wicky ook een eigen kinderfruitdrank.

Refresco verpakt voor bekende merken en levert ook aan de handel (private labels). Refresco is met tientallen vestigingen actief en werkt in meerdere Europese landen. Duitsland (20%), Frankrijk (15%), Italië en het Iberisch schiereiland (elk 7%) en de Benelux (25%) vormen de grootste markten. De operationele marge komt uit op bijna 10%. Refresco Group is, na lang in het bezit te zijn geweest van een niet-beursgenoteerde eigenaar, in 2015 naar de beurs gebracht. Er is nog een enkele grootaandeelhouder.

RefrescoGerber

Koersverloop

Artikelen

Afbeelding bij artikel Refresco heeft de smaak weer te pakken
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 12 okt 2017 14:00

Refresco heeft de smaak weer te pakken

Refresco Group leeft helemaal op. Het aandeel heeft een flinke opmars gemaakt, en daar zag het een paar weken geleden nog helemaal niet naar uit. Toen ging Refresco nog gebukt onder een flinke correctie. Die was ingezet na het bereiken van het hoogtepunt rond €19 in juli.

0 0
Afbeelding bij artikel Refresco sluit stormachtige periode af
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 14 sep 2017 17:00

Refresco sluit stormachtige periode af

Refresco heeft een stormachtige tijd achter de rug met een ongewenst overnamebod. Inmiddels lijkt de rust terug te keren en vinden vraag en aanbod weer hun eigen verloop.

0 0