Updates

Aandelen Internationaal

Enel

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
kopen
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen

Updates

Aandelen Internationaal

Enel

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
kopen
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Analisten Christian Slagter-Koster, 21 nov 2021 09:00

Morningstar | Aantrekkelijk gewaardeerde aandelen wereldwijd

0 0 Leestijd ongeveer

Morningstar zet vijf aandelen in het zonnetje van zijn lijst van aantrekkelijkst gewaardeerde wereldwijde aandelen.

Henkel | De levensmiddelenproducent heeft volgens Morningstar een gezonde balans die voldoende mogelijkheden biedt. Zo zijn de financieringskosten laag en de doelen binnen bereik. Verder biedt de tweede positie op de Amerikaanse wasmiddelenmarkt de Duitse producent volgens Morningstar een solide basis voor een strategie om de productinnovatiepijplijn te verbeteren. Verder zien de analisten nog ruimte om online zaken te verbeteren en het assortiment te optimaliseren. Beide zaken kunnen de groei een extra duw in de rug geven.

Altice USA | Het netwerk van deze kabelexploitant biedt volgens Morningstar de mogelijkheid om eenvoudig te voldoen aan de toenemende consumentenvraag naar bandbreedte. Het Amerikaanse netwerkbedrijf kan verder een grote rol gaan spelen in draadloze communicatie, zeker in dichtbevolkte gebieden zoals New York. Verder staat efficiëntie voorop in de strategie. Om de marges op te krikken tot de hoogste in de sector schrapt Altice USA overbodige functies en de wordt stofkam door de kostenstructuur gehaald.

Baoshan Iron & Steel | Morningstar denkt dat de hapering in de staalproductie de komende vijf jaar nog van invloed zal zijn op de aanvoer van staal. Dit kan de productiviteit en winstgevendheid van Baoshan Iron & Steel ten goede komen. Daarbij kunnen technologische innovaties en mijlpalen in productontwikkeling voor toepassingen in schone energie en elektrische auto’s de winstgroei versnellen, terwijl de winstontwikkeling door deze hoogwaardige producten minder afhankelijk wordt van de grondstoffencyclus.

Platinum Asset Management | Deze Australische vermogensbeheerder heeft over een lange periode een sterk trackrecord. Dit is onder meer te danken aan de long-short beleggingsstrategie, die extra flexibiliteit biedt om in zowel op- als neergaande markten beter te presteren dan de concurrentie. Dankzij een gezonde balans en positieve fundamentele factoren in deze sector voor de langere termijn zijn de operationele marges en het rendement op eigen vermogen erg sterk. Daarbij is de kasstroom van Platinum Asset Management goed en is de pay-out ratio hoog.

Taiwan Semiconductor Manufacturing | Deze chipper kan volgens Morningstar dankzij forse schaalvoordelen hogere brutomarges halen dan zijn concurrenten. Daarnaast zorgen de geavanceerde en toonaangevende productieprocessen ervoor dat TSMC hogere prijzen kan vragen, zodat de winstgevendheid structureel hoger ligt dan het industriegemiddelde. Tot slot wijst Morningstar erop dat klanten die geavanceerde chips nodig hebben, bij TSMC terechtkomen vanwege de hoogwaardige processen, wat ook de structureel hoge marges ondersteunt.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!