Updates

Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
houden
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AkzoNobel

Advies
houden
Aandelen Internationaal

L'Oréal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Marel

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Philips

Advies
houden
Aandelen Nederland

HAL Trust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

OCI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Netflix

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
houden
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AkzoNobel

Advies
houden
Aandelen Internationaal

L'Oréal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Marel

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Philips

Advies
houden
Aandelen Nederland

HAL Trust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

OCI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Netflix

Advies
kopen
Commentaar Johan Brinkman, 18 jun 10:36

Komende week online | Tips en forumvragen

0 0 Leestijd ongeveer

Terwijl beleggers wereldwijd de adem inhouden uit angst voor een tweede golf coronabesmettingen, moeten bedrijven in heel Nederland maatregelen nemen om de gevolgen van de pandemie het hoofd te bieden.

Zo ook New Skool Media, de uitgever van Beleggers Belangen, die heeft besloten om in week 26 geen (e-)magazine uit te brengen. Daar staan echter wel een flink aantal extra’s tegenover, in die week op de website en in de magazines van deze week en week 27.

Zoals u van ons gewend bent, zullen we u ook in week 26 via onze website voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen. U kunt volgende week dus online extra tips en andere informatie van ons verwachten. Daarnaast voegen we deze week en in week 27 wel extra pagina’s toe aan ons magazine – zoals deze week de Dividendspecial van Menno van Hoven – zodat u goed bent voorbereid op de halfjaarcijfers van bedrijven (die vanaf juli weer verschijnen) en op de tweede helft van dit bijzondere beleggingsjaar.

Tips en forumvragen

Wat kunt u tussen 22 en 26 juni concreet aan informatie op de website verwachten? In de eerste plaats zal de redactie iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur klaarzitten om op ons forum live uw vragen te beantwoorden. Daarnaast plaatsen wij elke werkdag een nieuwe tip waarmee u kunt inspelen op de huidige herstelrally op de beurzen. Ook zullen we elke dag reageren op het meest relevante beleggingsnieuws. Zo zullen we bijvoorbeeld onze adviezen aanpassen als bedrijven naar buiten komen met winstwaarschuwingen of fusie- en overnamenieuws.

Bovengenoemde extra’s komen bovenop de vaste onderwerpen die we door het jaar heen al wekelijks op onze website behandelen. Vanzelfsprekend vindt u hier dus ook in week 26 dagelijks de rubriek Beurzen Vandaag. Ook plaatsen we elke dag een update van een van onze zeven voorbeeldportefeuilles.

Tot slot: we waarderen het dat u abonnee van Beleggers Belangen bent en wij vertrouwen erop dat we u op deze wijze de kwaliteit kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. Zoals altijd is de redactie bereikbaar voor al uw vragen.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.