Updates

Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Intel

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Marel

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Intel

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Marel

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Portefeuilles Maarten Butterman, 29 okt 2019 17:07

Topjaar 2019 zet onze voorbeeldportefeuilles weer hoger

0 0 Leestijd ongeveer

Flinke uitschieters, recordstanden en ongekende rendementen. Ook de afgelopen week profiteerden onze portefeuilles weer volop van het geweldige beursjaar 2019.

Tekenend voor de geweldige rendementen van 2019 is het resultaat van onze ETF-portefeuille. Deze portefeuille behaalde sinds de start in 2014 een jaarlijks gemiddeld rendement van 7,4%. Dit jaar staat de teller tot dusver op 13.1%. En dat voor een gespreide portefeuille, waarin ook in vastgoed en obligaties wordt belegd. Een keurig resultaat.

Huisje Boompje Besi

Maar zorgeloos beleggen is op dit moment niet alleen voor de ETF-portefeuille weggelegd. Met de resultaten die het aandeel Besi dit jaar weet neer te zetten hoeft geen aandeelhouder zich druk te maken. Net als bij de andere uitblinker in de Portefeuille NL, Galapagos, wisten beleggers de kwartaalcijfers andermaal positief te waarderen. Galapagos steeg de afgelopen week met 12,5%, Besi met 8%.

Sowieso deed de chipsector goed mee. Want naast Besi kwam ook Intel met cijfers. En ook die waren positief, hetgeen mooi bijdroeg aan het fantastische jaarrendement van 25,1% voor de Offensieve portefeuille.

Voorbeeldige portefeuilles

In weken als deze gedragen onze portefeuilles zich meer als voorbeeldige portefeuilles dan als voorbeeldportefeuilles. Zelfs de Defensieve portefeuille blijft in het huidige uitbundige beleggingsklimaat niet achter.

En ach ja, natuurlijk waren er ook wel een paar tegenvallers. Heineken (Offensieve portefeuille en Portefeuille NL) en Texas Instruments (Dividendportefeuille) bijvoorbeeld. Maar op weg naar de top kom je nu eenmaal altijd wel een colletje tegen.

Het complete overzicht van de portefeuilles updates vindt u hieronder:

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.